‘SingleGolfers Open 2019’ op Het Rijk van Nunspeet

//‘SingleGolfers Open 2019’ op Het Rijk van Nunspeet

‘SingleGolfers Open 2019’ op Het Rijk van Nunspeet

Zaterdag 19 oktober organiseert SingleGolfers.nl de 7de editie van het ‘SingleGolfers Open’ en Het Rijk van Nunspeet is gastheer voor dit sportief én gezellig golfevenement. Ook dit jaar wordt gestreden om de ‘SingleGolfer’ en ‘SingleGolfster’ trofee. Het evenement start om 11.00 uur. De golfdag is inclusief ontvangst en een diner met een drankje als afsluiting van de golfdag.

Deelname staat open voor alle golf spelende singles (alleenstaanden) en sportsingles (de partner speelt geen golf). Ook golfers die geen lid zijn van SingleGolfers.nl zijn van harte welkom. Men ontvangt bij inschrijving voor dit evenement vrijblijvend twee maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl cadeau. Zo kunnen zij kennismaken met de leukste golfclub voor singles. Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op www.singlegolfers.nl/kalender

De organisatie SingleGolfers.nl biedt een uniek drie in één-concept voor leden: elkaar ontmoeten tijdens golfevenementen, golfreizen of via de online community. SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. Dit alles onder het motto: “Golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap”.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: www.singlegolfers.nl.

P.s. Leden van ‘De Nunspeetse’ kunnen meespelen voor een speciaal tarief van € 34,==.

Door |2019-09-27T15:32:14+02:0027/09/2019|Categorieën: Communicatie|0 Reacties

Geef een reactie