Senioren winterfit 2017

/, Trainen/Senioren winterfit 2017

Senioren winterfit 2017

Met enige schroom pakt de Seniorencommissie – na het verdrietige verlies van de voorzitter – haar taak weer op en nodigt alle 50+ leden uit voor de:

Winterfit-trainingen:

Onder begeleiding van één van onze pro’s en de golf-fysiotherapeut Patrick van der Meijden, is er ook deze winter de gelegenheid om te werken aan conditie en spier-soepelheid. In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, worden oefeningen gedaan, die de speelvaardigheid versterken en juist de wat ouderen meer in staat stellen langer aan het golfspel deel te nemen. Vorige winter was het een groot succes.

De winterfit-trainingen zijn gepland op 5 donderdagen vanaf 16 november tot en met 14 december. Bij voldoende deelnemers een groep van 10.30 tot 11.30 en een groep van 11.30 tot 12.30 uur. U kunt zich opgeven bij de Seniorencommissie ( ).

De kosten van de Winterfit komen gedeeltelijk voor rekening van de vereniging. Er wordt aan de deelnemers een eigen bijdrage gevraagd van 55 euro voor 5 keer.

Mocht u zich al eerder gemeld hebben, wilt u dat dan nog een keer doen, we hebben op dit moment geen goed overzicht van eerdere aanmeldingen.

Senior Social Mix:

Op 9 november is de laatste Senior Social Mix van dit najaar gepland en wordt er een prijs uitgereikt aan de meest succesvolle deelnemer.

Op verzoek van velen zullen er ook in de wintermaanden Senior Social Mix-wedstrijden worden gepland.

Vooreerst betekent dat dat we aansluitend op de Winterfit-trainingen ook op 16, 23 en 30 november, 7 december en 14 december ’s middags een 9-holes Senior Social Mix-wedstrijd organiseren. We zullen iets vroeger starten dan tot nu toe i.v.m. de eerder invallende duisternis.

Alle eerdere deelnemers worden van harte uitgenodigd en het zou leuk zijn als we de groep kunnen uitbreiden met nieuwe 50+-gezichten. U kunt zich per week opgeven via Proware.

Over de Senior Social Mix-wedstrijden in 2018 volgt later meer informatie.

Een hartelijke groet en graag tot ziens,

Mede namens Marion Arndt, Herma Keijser en Ferdi Basch,
Jaap van Petegem

Door | 2017-10-17T14:51:03+00:00 17/10/2017|Categorieën: Senioren, Trainen|0 Reacties

Geef een reactie