Senior Social Mix Carnavalsteamwedstrijd

//Senior Social Mix Carnavalsteamwedstrijd

Senior Social Mix Carnavalsteamwedstrijd

Wedstrijdverslag

door: Wim Lubberding

Sinds eind 2019 ben ik lid bij de Nunspeetse, nadat Harderwold besloten had met de 18 holes baan te stoppen en met heel veel plezier golf ik nu hier. Om contacten op te doen speel ik vrijwel altijd mee op de heerendagen, maar ook op de seniorendagen 18 holes en altijd met heel veel plezier, zo ook afgelopen donderdag 24 februari.

Voor de variatie heeft de organisatie een andere , voor mij onbekende, speelvorm bedacht. Matchplay-teamwedstrijd.
Alle deelnemers zijn verdeeld in 4 teams: het groene team “de Puttdouwers”, de gele “chiphoppers”, de rode “birdiehoppers” en de blauwe “driverloeiers”.

In elke flight van 4 deelnemers waren alle kleuren vertegenwoordigd en herkenbaar aan een mooie vlag op hun tas. Ik zat bij de Puttdouwers.
De eerste 9 holes is een wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenspeler, waar je bij winst 3 punten verdient en bij gelijkspel 1 punt. De 2de 9 holes, idem dito. Dus maximaal 6 punten te halen

Voor het eerst was er weer een prijsuitreiking mogelijk in de lounge. Iedere flight werd getrakteerd op een mooie borrelplank.
Aan het eind bleken alle spelers van team groen, de Puttduwers, samen de meeste punten gehaald te hebben en konden wij naar huis met een feestelijk flesje wijn.

Het weer was ons gunstig, want op een paar druppels na hield onze flight het droog, helaas voor wat latere starters niet, die kregen een beste bui over zich heen.

Een wat andere spelvorm geeft altijd met extra cachet aan het spel, leuk bedacht en goed geregeld, dank aan de Seniorencommissie.

De winnaars

TeamPuntenWedstrijdenGemiddeld
1de Puttdouwers (groen)   38231,65
2de Chiphoppers (geel)39241,63
3de Birdiehoppers (rood) 33241,38
4de Driverloeiers (blauw)29251,16

Foto album

Foto’s van dit evenement vind je hier.

Door |2022-03-01T14:31:32+01:0001/03/2022|Categorieën: Senioren|0 Reacties

Geef een reactie