Senior Social Mix nieuws

//Senior Social Mix nieuws

Senior Social Mix nieuws

Verslag

door: Jaap van Petegem

Ook in de afgelopen winterperiode krioelden er weer heel wat Senioren in de baan, zeker ook door de toename van leden en nieuwe Senioren die op verkenning gingen naar de uitdagingen van de Nunspeetse.

Op 19 december werd de Senior Social Mix 2019 afgesloten. Er werd op bitterballen getrakteerd en er werden prijsballen uitgereikt aan de periodekampioenen: 1e prijs: Koos Versteeg, tweede prijs Ronald Leeman en derde prijs: Anneke Schipper. Er was tevens Birdiefood voor de 13 birdies in de afgelopen maanden

Ook werd de jaarwinnaar bekend gemaakt: Anneke Schipper kreeg de wisselbeker uitgereikt en haar naam wordt vereeuwigd op de eregalerij in de bovenhal van het clubgebouw

Op 14 november is er gestart met een nieuwe serie van de winterfit-training onder leiding van de PRO Brian Gee en de Golffysiotherapeut Patrick vd Meijden. Anders dan vorig jaar zijn er in het totaal 10 trainingen, de deelnemers kunnen zelf bepalen aan hoeveel trainingen ze deelnemen en betalen ook afhankelijk van die frequentie. Dit jaar wat minder deelnemers dan vorig jaar, maar zeker niet minder enthousiasme. De deelnemers zijn zeer tevreden over het aanbod en je kunt ze herkennen aan hun soepele bewegingen in de baan dit voorjaar

Inmiddels zijn we vanaf 9 januari weer begonnen met de Senior Social Mix op donderdagmiddag. Er is een zeer forse toename van het aantal deelnemers ( nu al regelmatig meer dan 50 ). Mede dankzij medewerking van het Rijk kunnen we deze maanden spelen op twee lussen, waardoor de wachttijd achteraf niet te lang wordt en de kenmerkende gezellige Senioren-nazit volledig tot zijn recht kan komen. We zien wekelijks weer nieuwe gezichten en merken enthousiasme.

Vanaf 1 maart a.s,. gaat het helemaal los, want dan komt er ook een 18-holes-wedstrijd van de Seniorenmix ( starttijd op donderdag rond 11 uur). Vooralsnog hebben we nog maar een beperkt aantal starttijden (maximaal 7 flights) en lopen de reservelijsten al aardig over. De Seniorencommissie doet z’n uiterste best om zoveel mogelijk mensen te plaatsen ( ook door incidentele uitbreidingen van flights), maar kan helaas niet beloven dat we aan alle wensen voor deelname kunnen blijven voldoen. We hebben besloten om naast het principe van “wie het eerst komt…” ook een rechtvaardigheidsprincipe toe te voegen, waardoor niet altijd dezelfde spelers kunnen spelen en we dezelfde niet-spelers moeten teleurstellen. Ondertussen blijven we streven naar structurele uitbreiding van het aantal toegekende flights.

We spelen dit jaar iedere donderdag, zonder onderbreking in de zomer en telkens in een periode van twee maanden. Op de laatste donderdag van de even maanden is er een prijsuitreiking en is er de inmiddels befaamde “ballenparade” . We hopen dat we ook dit jaar veel van onze 50+ leden in het komende seizoen (weer) zien bij de Seniorenactiviteiten.

Inschrijven voor de Senior Social Mix gebeurt via Proware, kaarten worden tegenwoordig uitgedeeld in de lounge boven en de deelnamekosten blijven ook in 2020 2 euro.

Op 19 maart a.s vindt de tweede bridge-golf-wedstrijd plaats, een vernieuwd experiment om bridge en golf te combineren, met een verrassende aanpak. Op basis van de ervaringen in november en maart zal de Seniorencommissie zich beraden op een verder vervolg van deze activiteit.

We kunnen melden dat de Seniorencommissie sinds kort is uitgebreid met een nieuw lid: Marya Hein, zij heeft ervaring met het regelen van seniorenactiviteiten op Harderwold en we zijn blij dat ze onze commissie komt versterken.

met vriendelijke groet, ook namens Herma, Patricia, Haye, Ronald, Medi, Marya en Ferdy

Jaap van Petegem

Door |2020-03-06T14:48:58+01:0006/03/2020|Categorieën: Senioren|0 Reacties

Geef een reactie