Regelvraagje

//Regelvraagje

Regelvraagje

Het gebeurde tijdens de nieuwjaarswedstrijd 2019, het 150 meter paaltje stond in de weg en werd door Arend tijdelijk verwijderd en na het slaan van de bal weer teruggeplaatst.

Vraagje: Mag dat, zo niet wat is de straf.

Door |2019-01-06T15:41:19+00:0006/01/2019|Categorieën: Handicap & regels|1 Reactie

Eén reactie

  1. jan de groot 7 januari 2019 om 17:47 - Antwoorden

    Ik denk dat het wel mag en er geen straf op staat.
    Maar of het helemaal de bedoeling is om deze zware palen er uit te trekken met alle risico’s van het niet weer goed in het vierkante gat terug te kunnen plaatsen? De vraag is natuurlijk of dit geen vast obstakel is. Ik denk niet dat dit in de local rules staat.

    Je kunt hem toch gewoon straffeloos met een free drop ontwijken. Lijkt mij de juiste oplossing.

Geef een reactie