Rectificatie nieuwsbrief

//Rectificatie nieuwsbrief

Rectificatie nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van december jongstleden is bij het nieuws van de Heerendag helaas een stuk tekst weggevallen. Hieronder lees je de volledige paragraaf inclusief het vervallen deel.

De Heerendagcommissie verwelkomt Wim Cofino als nieuw commissielid. Wim is 68 jaar, geboren in de Verenigde Staten, al weer 56 jaar woonachtig in Nederland en tot Nederlander genaturaliseerd.

Wim zijn kennismaking met het golfen was in 1993 in Schotland.

In 1998 ging hij in Harderwijk wonen en werd hij lid van Dorhout Mees. In 2011 maakt hij de overstap naar Harderwold en vorig jaar is hij lid geworden van De Nunspeetse.

Wim heeft ervaring als commissielid, zo heeft hij in de herencommissie van Harderwold gezeten en daar menig steentje bijgedragen. Het opheffen van Harderwold was dan ook een koude douche. Toen hij gevraagd werd om commissielid te worden van de Nunspeetse Heerendag, hoefde hij niet lang na te denken. Met een zelfde enthousiasme, als toen in Harderwold, stapt hij in de Heerendagcommissie van Nunspeet. Wij hopen dat Wim snel zijn draai kan vinden binnen onze commissie en wensen hem veel succes.

Door |2021-01-02T19:03:48+01:0002/01/2021|Categorie├źn: Heerendag|Reacties uitgeschakeld voor Rectificatie nieuwsbrief