Qualifying kaarten bij wedstrijden

/, Handicap & regels, Heerendag, Tigercompetitie, Wedstrijden/Qualifying kaarten bij wedstrijden

Qualifying kaarten bij wedstrijden

Vul je wedstrijdscore in via de ProwareGolf WebApp of geef het door aan de wedstrijdleiding!

Invoeren wedstrijdscores
Omdat we door de Coronacrisis (nog) geen gebruik kunnen maken van de Kiosk in de hal worden de wedstrijdscores door iedereen zoveel mogelijk ingevuld via de Proware Golf WebApp. Deze kan je vinden op de website van De Nunspeetse, rechtsboven onder de naam: “Proware on mobile devices”. Spelers die deze webapp (nog) niet gebruiken, kunnen de score doorgeven aan de wedstrijdleiding, bijvoorbeeld door een foto van de scorekaart te mailen.

Qualifying vanaf 1 juli 2020
Vanaf 1 juli 2020 zijn de wedstrijden op De Nunspeetse weer qualifying, tenzij anders aangegeven door de organiserende commissie. De ingevoerde wedstrijdscores tellen weer mee in de handicapregistratie.
Voor een correcte verwerking van wedstrijdscores in de handicapregistratie is het van belang dat voor 24:00 uur op de dag van de wedstrijd de scores zijn ingevoerd. Dit betekent dus dat je of zelf de score hebt ingevoerd via de Proware Golf Webapp of dat je de score hebt doorgegeven aan de wedstrijdleiding (voor het tijdstip zoals vermeld in de instructie van de wedstrijdleiding van de desbetreffende wedstrijd).

Wat als ik mijn score niet heb ingevoerd en/of niet heb doorgegeven?
Spelers die de wedstrijdscore niet hebben ingevoerd of niet hebben doorgegeven aan de wedstrijdleiding, krijgen in de uitslag een “No Return” achter hun naam. Dit betekent dat de wedstrijdkaart wordt verwerkt in de handicapregistratie met “No Return” en dat je handicap automatisch met 0,1 wordt verhoogd.

Handicap – & Regelcommissie

Door |2020-06-19T18:55:29+02:0019/06/2020|Categorieën: Damesdag, Handicap & regels, Heerendag, Tigercompetitie, Wedstrijden|0 Reacties

Geef een reactie