Paasscharrel

//Paasscharrel

Paasscharrel

Wedstrijdverslag

door: Arie Bultman en Ankie Bronkhorst

Dagelijks worden we er wel via de media aan herinnerd dat de opwarming van ons klimaat ons parten gaat spelen. Nou dat blijkt: behalve deze paasdagen. Hagel, natte sneeuw, wind en kou, niets bleef ons bespaard.

We hebben gespeeld met ons allen onder erbarmelijke omstandigheden voor de tijd van het jaar. Liepen we voor twee weken terug nog in onze polo in het zonnetje, nu was de winterjas nauwelijks toereikend.

Niettemin en op de dag zelf leek het minder leuk, maar wie a zegt moet ook b zeggen dus met goede moed zijn wij en onze medespelers Coen en en Roos gestart en konden we van echt scharrelweer niet spreken (ha , ha). Van de koude kregen we steeds minder last omdat het ons alle vier goed afging. We begonnen er zelfs lol in te krijgen. Dat hebben we tot hole 18 weten vol te houden.

Met een monsterscore van 45 punten en het spelen met een fantastische Paasscharrel bleken we de winnaars te zijn. Die scharrel van mij was Arie Bultman en die kan ik jullie allen voor volgend jaar van harte aanbevelen. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik mij als eerste bij hem heb aangemeld voor de verdere speciale wedstrijden.

Naast het spel onze complimenten voor de organisatie en de catering welke erg goed waren verzorgd. Tevens het mooie pakket wat we mochten ontvangen zullen we nuttigen met een goed gevoel over deze bijzonder dag.

De winnaars

Scharrelpaar
Score
1.Ankie Bronkhorst / Arie Bultman45
2.Dieneke Stoker / Theo Nadort44
3.Ank van Tilburg / Eric Taminga43

Door |2021-04-07T22:57:00+02:0006/04/2021|Categorie├źn: Evenementen|0 Reacties

Geef een reactie