Paasscharrel 2019

//Paasscharrel 2019

Paasscharrel 2019

Wedstrijdverslag

door: Alex Plakke en Wilma Hardeveld

Het zoeken begon vroeg dit jaar…
Nee, niet naar eieren maar naar een scharrel. Want mogen meedoen aan de 🐇🐥🐣🐔wedstrijd op 22/04/‘19 houdt in dat je moet scharrelen.
Voor ons beiden een nieuw fenomeen…

Wilma vrij recent lid en nauwelijks bekend met ‘beschikbare’ , ‘potentiële’ scharrelheren en Alex die het woord scharrelen moest opzoeken in de Dikke van Dale (al denk ik dat ook dat hem niet bekend voorkwam en het woord is gevonden op internet).

Na een eerder succesvolle samen gespeelde wedstrijd besloten wij te gaan scharrelen. Wel nadat Wilma natuurlijk nog aan Alex voorstelde om wellicht toch voor een jongere scharrel te gaan… Maar nee, ook Alex zag deze combinatie wel zitten en zie hier… 22/04/‘19 begon met een (letterlijk) warme ontvangst, koffie en heerlijke taart op het gezellige terras. Samen met onze flightgenoten Henk en Jannie de baan ingegaan en we werden net als alle andere hardwerkende golfers flink verwend met lekkere versnaperingen door Ab. Hij scheurde wat af met zijn cateringkar.

Ook na afloop wederom heerlijke hapjes en drankjes en vervolgens een prijsuitreiking met een Italiaans tintje. Wij willen onze enorme waardering uitspreken voor alle mensen die zich weer beschikbaar hebben gesteld om voor onze deelnemende clubleden een zeer geslaagde dag te creëren.

Dank jullie wel! Wij denken dat iedereen heeft genoten.

Jullie begrijpen natuurlijk dat wij deze scharrel combi nog vele malen willen proberen te realiseren en gezien de leeftijd 😜😜😜 moet dit vast gaan lukken!
Op naar een volgende overwinning !

De winnaars

TeamScore
1Wilma Hardeveld / Alex plakke49
2Marry Steenbakkers / Henk Eilander41
3Ria Sol / Adri Meijer40
4Valerie Korzaan / Harry Kunzel40

Fotoalbum

De foto’s van dit evenement vind je hier.

Door |2019-06-26T19:11:42+01:0023/04/2019|Categorieën: Evenementen|0 Reacties

Geef een reactie