Opening seizoen 2019 – Het Rijk bokaal

/, Wedstrijden, Wedstrijdverslag/Opening seizoen 2019 – Het Rijk bokaal

Opening seizoen 2019 – Het Rijk bokaal

Wedstrijdverslag

door: Peter van de Broek

Afgelopen zaterdag reed ik met een zonnetje naar de golfbaan voor de openingswedstrijd van het seizoen. Bij aankomst was het al gezellig druk in het clubhuis waar iedereen genoot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Voordat we de baan ingingen werd de nieuwe shop geopend door Hans Blauw, Peter Hemmen en Harry van Dalfsen. Zij hielden alle drie een kort praatje over de toekomstige ontwikkelingen.

In flights van vier werd er een shapman stablefort wedstrijd gespeeld waarbij de twee beste scores per team telde. Wat een geluk dat in onze flight een invaller was ingedeeld met een hoge handicap, hij bracht veel punten binnen. Ook de andere flightgenoten waren op tik waardoor we binnen kwamen met een monsterscore.

Terug in het clubhuis waren de drankjes en hapjes voor rekening van de organisatie, onze dank daarvoor. Voor de prijsuitreiking werd door onze voorzitter het seizoen officieel geopend en de diverse commissies hartelijk bedankt voor hun vele goede werk.

Daarna de prijsuitreiking en wat we al verwacht hadden we zijn eerste geworden. Een grote bokaal en een dinercheque werd aan ons uitgereikt.

Tot besluit van de avond hebben we genoten van een uitgebreid walking diner met een heerlijke muzikale omlijsting. Dit zorgde voor een gezellige sfeer waarbij de dansvloer goed bezet was.

Ik wil de evenementencommissie hartelijk danken voor deze perfect georganiseerde dag.

De winnaars

TeamScore
1.Peter, Annie, Eddy en Jos95
2.Robert, Ester, Marianne en Jan88
3.Bert, Els, Roos en Bram86

Fotoalbum

De foto’s van dit evenement vind je hier.

Door |2019-03-27T17:51:05+01:0024/03/2019|Categorieën: Evenementen, Wedstrijden, Wedstrijdverslag|1 Reactie

Eén reactie

  1. Jan Meijboom 29 maart 2019 om 18:42 - Antwoorden

    Dank voor jouw verslag Peter. Even voor de nieuwe leden die nog niet zo bekend zijn met alle ingewikkelde golf termen. Wij speelden een Chapman Stableford. Leuke wedstrijd vorm. D.w.z. in een team van 4 spelers tellen op iedere hole de twee beste scores.

    Mvrgr
    Jan

Geef een reactie