Ontwikkelingen binnen Jeugdcommissie en het bestuur

/, Communicatie, Jeugd/Ontwikkelingen binnen Jeugdcommissie en het bestuur

Ontwikkelingen binnen Jeugdcommissie en het bestuur

Linda Klomp heeft in goed overleg met het bestuur en de Jeugdcommissie besloten haar voorzitterschap van de Jeugdcommissie en de daaraan gekoppelde deelname in het bestuur op te geven. Wij bedanken Linda en natuurlijk ook de andere Jeugdcommissie leden, hartelijk voor de bijdrage aan de ontwikkeling van de golfende Nunspeetse jeugd in de afgelopen jaren. Linda neemt afscheid op het moment dat de vereniging 36 jeugdleden telt en er 4 jeugdteams deelnamen aan de jeugdcompetities, waarvan er 2 kampioen geworden zijn. Ons 1e jeugdteam komt in 2023 zelfs uit in de hoofdklasse.

Henk Dooijeweerd neemt in de Jeugdcommissie de leiding van Linda over. Vanuit het bestuur is Wybe Jan Nauta tijdelijk het aanspreekpunt voor het jeugdbeleid. Het bestuur heeft Henk namens de Jeugdcommissie gevraagd om het huidige jeugdplan te evalueren en verder te verfijnen. In goed overleg met onze pro’s Carolien Driessen en David Love wordt een meerjarenplan uitgewerkt.

Tenslotte is het de ambitie om de Jeugdcommissie na het vertrek van een aantal leden weer aan te vullen met nieuwe betrokken leden en samen met hen de verdere groei en ontwikkeling van onze jeugd waar te maken.

Door |2022-10-06T11:33:19+02:0006/10/2022|Categorieën: ClubInfo, Communicatie, Jeugd|0 Reacties

Geef een reactie