Oliebollenwedstrijd 2019

//Oliebollenwedstrijd 2019

Oliebollenwedstrijd 2019

Wedstrijdverslag

door: Willemien Goemans

De Oliebollenwedstrijd,

Zaterdag 28 december moesten we op tijd uit de veren voor “onze” oliebollenwedstrijd. Hoe mooi is het om na de kerstdagen even lekker uit te waaien! We werden om een uur of half tien ontvangen met koffie of thee met daarbij heerlijke appelflappen en oliebollen. We waren met meer dan honderd deelnemers waaronder ook veel nieuwe leden. De baan was net een kerstkaart: wit en bevroren, maar er was gelukkig weinig wind. Wel konden we op zomergreens spelen  maar de hoge approach shots stuiterden ver door en het putten was ook absoluut een uitdaging!

Mijn gezellige flight , met Erna Alink, René Pesman en Ronald Gorel startte op hole 17, dus op Oost 8. Ronald begon als een speer met het maken van een birdie. Maar ja, dan moet de wedstrijdleiding wel de juiste holes uit de hoge hoed toveren want de wedstrijdvorm was “hidden holes“. Als lid van de Evenementencommissie trok Erna de holes die telden voor de score. Ronald bleek niet in staat te zijn geweest om Erna zodanig te beïnvloeden dat Oost 8 werd getrokken. René, een van onze nieuwe leden, deed voor de tweede keer mee aan een wedstrijd en paste uitstekend in onze flight. We hebben heel relaxed gespeeld, veel gelachen en veel plezier gehad. Wel moest ik René en Ronald beloven niet te vergeten hen te bedanken voor de positieve invloed die zij op mij hadden gehad tijdens mijn spel, bij deze, mannen!! Erna moest haar bal af en toe streng toe spreken maar verder ging het goed met haar.

In de baan zorgde Paula, de voorzitter van de Evenementencommissie,  heel goed voor ons. Zij reed samen met Ab rond om ons te trakteren op een kopje heerlijke erwtensoep en later konden we nog kiezen tussen een glaasje glühwein of een bekertje chocolademelk met of zonder rum.

De spelvorm “hidden holes” past wel bij mij. Ik vind het best knap als je in totaal 31 stablefordpunten hebt en dat je de eerste prijs wint over de  9 getrokken holes met 21 stablefordpunten.  Er is geen mooier leven dan een golfleven!!

Evenementencommissie, onze hartelijke dank voor het organiseren van een TOPdag!!

De winnaars

PlaatsSpelerHcpScore
1Willemien Goemans18.921
2Eveliene Wiedenhoff19.219
3Olga Hoeven19.519
4Henk van 't Slot19.519
5Hedwig Schreuder 25.419
6Mayke de Witt Hamer34.319

Fotoalbum

De foto’s van dit evenement vind je hier.

Door |2019-12-31T21:26:19+01:0030/12/2019|Categorieën: Evenementen|0 Reacties

Geef een reactie