Old Grand Dad wedstrijd verplaatst naar 12 juni 2019

/, Old Grand Dad/Old Grand Dad wedstrijd verplaatst naar 12 juni 2019

Old Grand Dad wedstrijd verplaatst naar 12 juni 2019

Heeren grootvaders,

de Old Grand Dad wedstrijd wordt gespeeld op 12 juni 2019 en niet zoals eerder aangekondigd op 22 mei! Jullie kunnen je opgeven voor de Heerendag en als je donateur bent van de OGD, zet dan bij de opmerkingen simpelweg de tekst OGD. Het spreekt voor zich dat alleen donateurs van deze mooie stichting zich voor deze wedstrijd ín een wedstrijd kunnen opgeven.

Nog geen donateur???
De stichting Old Grand Dad is een landelijke stichting van golfende grootvaders die als gemeenschappelijk doel hebben het inzamelen van financiële middelen om gehandicapte kinderen in staat te stellen om aan enige vorm van sport te doen. Ook projecten worden door de stichting gefinancierd. Gemiddeld is de stichting OGD in staat om jaarlijks tussen de € 130.000 en € 150.000 te schenken aan verenigingen, stichtingen en organisaties die zich met gehandicapte kinderen en sportieve activiteiten voor deze groep bezig houden. Meer dan 6.000 golfende grootvaders zijn bij de stichting aangesloten.

Voor een minimaal bedrag van € 20,- per jaar ben je al donateur en mag je meedoen aan de lokale wedstrijd. De winnaars (eerste drie) plaatsen zich voor de regionale finale (dit jaar op 15 juli op de Sallandsche) en wie daar bij de eerste 8 golfers eindigt is gerechtigd om aan de landelijke finale deel te nemen, begin augustus.

DONATEURS: SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WEDSTRIJD EN NIET-DONATEURS: WORD ALS GROOTVADER DONATEUR VAN DEZE PRACHTIGE STICHTING!

Je kunt je als donateur melden bij ondergetekende, e-mail adres: of op de dag van de wedstrijd zelf, maar vermeld dan bij inschrijving voor de Heerendag bij de opmerkingen “OGD nieuw”.

Een grote opkomst wordt bijzonder op prijs gesteld! Vooral door de kinderen die anders niet in staat zijn om op een sportieve manier bezig te zijn.

Frank Korzaan
Clubconsul Old Grand Dad

Door |2019-05-22T18:19:26+01:0021/05/2019|Categorieën: Heerendag, Old Grand Dad|0 Reacties

Geef een reactie