Old Grand Dad wedstrijd op Heerendag 23 mei

//Old Grand Dad wedstrijd op Heerendag 23 mei

Old Grand Dad wedstrijd op Heerendag 23 mei

Omdat de afgelopen twee jaren er, op welke zaterdag en in welke maand dan ook, van de Old Grand Dad (OGD) wedstrijd een bedroevende opkomst werd geregistreerd, wordt dit jaar, als proef, de OGD wedstrijd gehouden op de Heerendag van 23 mei a.s.

Alle donateurs van de OGD spelen dan met en tegen elkaar voor de titel van beste golfgrootvader van de Nunspeetse en een plaats in de regionale finale in juli op Sybrook en mogelijk daarna, deelname aan de landelijke finale op GC Anderstein op 6 augustus.

Het spreekt voor zich dat zoals gebruikelijk, alle kleinkinderen van harte welkom zijn om hun opa’s te verwelkomen na hun ronde.

Het is weliswaar een doordeweekse dag, maar op woensdagmiddag zijn de meeste kinderen nog altijd vrij en kunnen ze hun trotse grootvaders zien binnenkomen.

Donateurs van de OGD: schrijf in en doe mee!!!

Maar is uw donatie al overgemaakt? Minimale donatie voor 2018 is weer minimaal € 20,- op rekeningnrummer NL18ABNA0412051095 of NL79INGB0003266722, t.n.v. Stichting Old Grand-Dad Club.

Zonder donatie is deelname niet mogelijk!

Ben je wel grootvader maar nog geen donateur van deze mooie stichting????? Geef je op en doe mee aan deze wedstrijd voor een wel heel goed doel! Ook al verkeer je nog in de ontkenningsfase van het grootvader zijn/worden, het is prachtig en uiteindelijk toch niets ontziend en onvermijdelijk!

Voor het (zeg nou zelf!) minimale bedrag van ten minste € 20 per jaar lever je al een geweldige bijdrage om (klein)kinderen met een beperking ook op een sportieve manier te kunnen laten genieten.

De landelijke Old Grand Dad stichting blijft een zeer gezonde en prachtige instelling om met golfende grootvaders (tegen de 6.000 donateurs!) geld bijeen te brengen voor kinderen met een beperking, lichamelijk of geestelijk, en deze groep te voorzien van apparatuur, voorzieningen en andere noodzakelijke attributen om sportief bezig te kunnen zijn. In 2017 is weer het aanzienlijke bedrag van € 130.830 (!!!) gedoneerd aan de meest uiteenlopende projecten.

Word donateur en doe mee. Gezonde kleinkinderen? Waardeer het…..en gun minder gezonde kinderen een mogelijkheid om sportief bezig te zijn!

Clubconsul de Nunspeetse,
Frank Korzaan

Door |2018-05-22T19:49:47+00:0005/05/2018|Categorieën: Heerendag|0 Reacties

Geef een reactie