Old Grand Dad wedstrijd

//Old Grand Dad wedstrijd

Old Grand Dad wedstrijd

Wedstrijdverslag

door: Frank Korzaan

Old Grand Dad wedstrijd

27 maart bleek niet een gelukkige dag voor de grootvaders die ingeschreven hadden voor de Jaarlijkse grootvader wedstrijd.
De weergoden hadden duidelijk ruzie met elkaar en vierden dat bot door hagel, regen en storm, maar af en toe ook wat zon uit te storten boven de Nunspeetse.

Er waren slechts 19 inschrijvingen van de 47 donateurs die onze vereniging rijk is.
Veel te weinig uiteraard en men kan niet van tevoren geweten hebben dat het meteorologisch niet echt mee zou zitten deze zaterdag! Kom op opa’s!!! Een beetje meer enthousiasme!!!

Naast de eerste prijs, een bronzen beeldje, gegoten door de firma Melis in Tilburg (je weet wel, de ontwerper van de enige ooit in Nederland ontworpen en gefabriceerde putter), ging het om het verdienen van een afvaardiging naar de regionale OGD finale op 12 juli op de golfbaan ’t Zelle.
Door het wisselende weer werd er ook zeer wisselend gespeeld, maar om met Johan Cruijff te spreken: “dat is logisch hè?”

Dat gold echter niet voor Jan Beens, die zijn Heerendag vorm van de afgelopen periodes (won vrijwel alle klassementen) meenam en maar liefst 39 stableford punten liet aantekenen. Op de voet gevolgd echter door Henk van der Meijden die slechts één puntje minder wist te noteren en dus fraai tweede werd. De derde plaats, met ook recht op uitzending naar de regionale finale werd Wim Cofino, die precies
zijn handicap wist te scoren met 36 punten.
Indien één van de genoemde heren verhinderd is op de 12de juli, dan komt de eerste reserve in aanmerking om aan die wedstrijd deel te nemen. Dit werd Henk Kaspers met ook een fraaie score van 35 punten.

Volgend jaar kunnen wij hopelijk de grootvader wedstrijd weer organiseren zoals voorgaande jaren, met aanwezigheid na de wedstrijd van kleinkinderen, hun ouders en vooral…… veel deelnemers!!!

FTK
OGD consul

De winnaars

SpelerHCPPl HCPStbf score
1Jan Beens20.22339
2Henk van der Meijden25.22938
3Wim Cofino27.43236
4Henk Kaspers21.02435

Door |2021-03-28T13:10:43+02:0028/03/2021|Categorieën: Old Grand Dad|0 Reacties

Geef een reactie