Nieuwtjes en weetjes van de Heerendagcommissie

//Nieuwtjes en weetjes van de Heerendagcommissie

Nieuwtjes en weetjes van de Heerendagcommissie

Strokeplaywedstrijden

Al enige tijd wordt er op de derde woensdag van de maand een strokeplay wedstrijd op de Heerendag gespeeld. Deze wedstrijden worden ingedeeld in twee catogoriën en handicap.

Vroeg en laat starten

Bij het inschrijven van de wedstrijden is het mogelijk om daar opmerkingen te plaatsen. Nu komt het maar al te vaak voor dat men laat wil starten. Sinds de twee lussen start praat men dan misschien over een half uur. Wat is dan nog laat? De commissie heeft daarom dan ook besloten dit niet meer te kunnen honoreren tenzij er zich een urgent geval voor doet.

Op tijd melden aan de inschrijftafel

Om ook de wedstrijdleiding de mogelijkheid te geven om voor de wedstrijd in te slaan leggen wij nogmaals de nadruk dat men zich uiterlijk een half uur voor aanvang van je starttijd dient te melden bij de wedstrijdtafel. Deze bevindt zich in de clublounge.

Heerendaguitje

Hoe verder met het Heerendaguitje? Zoals iedereen in het verslag “48 heren naar Duitsland” heeft kunnen lezen heeft de organisatie, bestaande uit Bram ten Hove, Adri Meijer, John Schouten en Rob van Kranen, te kennen gegeven dat zij het na zes jaar welletjes vinden en hopen dat er gegadigden opstaan om het stokje over te nemen. Het doet ons deugd dat er ondertussen gegadigden zijn opgestaan en wel Henk Eilander, Rinus van Heerde en Bert Snoek. De commissie wenst deze heren veel succes met de voorbereiding.

Ben Willemsen

Zoals bij een aantal leden al wel bekend heeft Ben zijn lidmaatschap per 1 januari 2020 opgezegd. Ben was altijd een trouw deelnemer van de Heerendag. De commissie heeft hem uitgenodigd om deel te nemen aan het Heerendag diner 30 oktober aanstaande. Ben heeft aangegeven geen cadeau te willen. In plaats hier van en in overleg met Ben wordt er een bijdrage gevraagd voor de Stichting Handicart. Een ieder die hier aan bij wil dragen verzoeken wij om zijn bijdrage te storten op het rekeningnummer van de Heerendag NL77 RABO 0141 4685 13 onder vermelding Ben Willemsen.

Matchplay competitie

In tegenstelling van eerdere berichten is de prijsuitreiking van deze competitie verplaatst naar 27 november

Door |2019-12-16T18:26:09+02:0015/10/2019|Categorieën: Heerendag|0 Reacties

Geef een reactie