Nieuwe leden

/, Leden/Nieuwe leden

Nieuwe leden

Zoals velen inmiddels wel weten kunnen we in de loop van dit jaar een grote groep nieuwe leden verwachten, Door dreigende sluiting of capaciteitsvermindering van de golfbanen van Harderwold en Dorhout Mees hebben veel leden van die banen besloten over te stappen naar een andere vereniging.

Er hebben zich inmiddels ongeveer 150 nieuwe spelers gemeld bij het Rijk van Nunspeet en dus ook bij onze golfvereniging die De Nunspeetse als hun nieuwe golfvereniging willen zien. De eerste leden zijn overgekomen per 1 juli jl. en per 1 september, 1 november en 1 januari 2020 komen er nog meer mensen over.

Het is natuurlijk prachtig dat we zoveel nieuwe leden krijgen, maar het stelt ons ook voor een aantal uitdagingen, want al die leden willen ook graag spelen. Het bestuur van De Nunspeetse heeft al enige tijd overleg met het management van het Rijk over de gewenste uitbreiding van speeltijden en faciliteiten.

Uit de besturen van de drie golfverenigingen is een commissie gevormd die probeert de overgang van al die leden in goede banen te leiden en te zorgen dat aan de ene kant de nieuwe leden zich welkom voelen, maar ook dat aan de andere kant bestaande leden niet in het gedrang komen door langere wachttijden of gebrek aan speelruimte.

Namens onze vereniging zitten Marianne Kers en Jaap van Petegem in die commissie en een eerste overleg heeft onlangs plaatsgevonden. Uitbreiding van speelruimte is inmiddels door het Rijk toegezegd, maar veel zal ook pas met ingang van het seizoen 2020-2021 echt kunnen worden gerealiseerd. Gelukkig kunnen alle nieuwe leden ook nog bij hun eigen vereniging tot 1 januari 2020 blijven deelnemen aan verenigingswedstrijden.

Inmiddels hebben de eerste deelnemers zich gemeld bij onze dames- en heerendagen en ook bij de diverse weekendwedstrijden. De commissies is gevraagd om bij de indeling van wedstrijden nieuwe leden zo gezellig mogelijk te spreiden over het deelnemersveld. We roepen onze leden op om zich ook als gastvrije leden te gedragen.

Vragen over het bovenstaande kunnen worden gericht aan Marianne of Jaap via of .

Door |2019-07-12T22:18:47+02:0012/07/2019|Categorie├źn: ClubInfo, Leden|0 Reacties

Geef een reactie