NIEUW: Negen holes Heerendag wedstrijden

//NIEUW: Negen holes Heerendag wedstrijden

NIEUW: Negen holes Heerendag wedstrijden

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat de Heerendag van De Nunspeetse leeft, zelfs vaak met een deelnemersveld van meer dan 54 heren. Zo bestaat de Heerendag al jaren uit een vrij vaste kerngroep, die elke woensdag de gezelligheid zoekt en een 18 holes wedstrijd speelt. Regelmatig mogen wij de laatste tijd ook nieuwe deelnemers verwelkomen. Daar zijn wij erg blij mee!

Om ons heen zien wij veel veranderen in de golfwereld. Mensen zijn druk, worden ouder en proberen overal aan mee te doen. Landelijk is er een trend naar 9-holes. Ook bij onze leden blijkt er belangstelling te zijn voor 9-holes wedstrijden.

De Heerendagcommissie heeft dan ook besloten om vanaf 1 januari 2019 naast de 18-holes ook een 9-holes wedstrijd te organiseren. Getracht zal worden om deze wedstrijd op een zodanig tijdstip te laten starten dat de 9-holes heren ongeveer gelijk met de 18-holes heren uit de baan komen. Inschrijven voor deze 9-holes wedstijden kan ook gewoon via Proware.

Voor vragen over de Heerendag in het algemeen kan men zich of wenden tot één van de Heerendag commissieleden of een berichtje sturen naar het volgende e-mailadres: .

Door |2018-12-02T15:06:53+00:0002/12/2018|Categorieën: Heerendag|0 Reacties

Geef een reactie