Nieuw lid Heerendagcommissie

//Nieuw lid Heerendagcommissie

Nieuw lid Heerendagcommissie

De Heerendag commissie is met een lid uitgebreid. Graag stelt ons nieuwe commissielid zich voor:

Carlie Schipper geboren op 10 december 1955 te Zwijndrecht. Getrouwd met Anneke. Wij hebben twee dochters, twee schoonzoons en twee kleinkinderen.
Op 1 maart 1977 aangenomen bij de Rabobank in Nunspeet en waar ik na bijna 42 jaar, waarvan het grootste deel werkzaam op de beleggingsafdeling, op 1 januari 2019 ben gestopt, om samen met Anneke te genieten van de vrije tijd die ons is gegeven.

Op mijn 50e verjaardag kreeg ik als cadeau van mijn vriendengroep 10 golflessen, te volgen in Zeewolde. Op deze manier ben ik enthousiast geworden voor de golfsport! Met heel veel plezier doe ik mee aan de wekelijkse Heerendag en Anneke aan de Damesdag.
Toen mij werd gevraagd om zitting te nemen in de commissie van de Heerendag, heb ik geen moment getwijfeld om hieraan gehoor te geven. De Heerendag op woensdag, waar ik sinds januari van dit jaar aan deel neem, is altijd een leuke dag met goede en plezierige contacten. Ik hoop dat ook door mijn bijdrage als commissielid, de Heerendag een dag blijft waar jullie elke woensdag naar uitkijken!!

Door |2019-10-01T18:44:31+02:0001/10/2019|Categorieën: Heerendag|1 Reactie

Eén reactie

  1. H.Steneker 25 oktober 2019 om 02:25 - Antwoorden

    Succes Carlie

Geef een reactie