NGF Najaarstour 2018: Schrijf je nu in!

///NGF Najaarstour 2018: Schrijf je nu in!

NGF Najaarstour 2018: Schrijf je nu in!

NGF Najaarstour 2018: Schrijf je nu in!

De Najaarstour van de NGF is een laagdrempelige competitie waaraan clubleden in teams kunnen meedoen, ongeacht niveau.

Er zitten 4 spelers in een team en in principe 4 teams in een poule. Die 4 teams spelen op 4 zondagen tegen elkaar. Dat is de opzet. De teams komen uit voor een golfvereniging en de deelnemers moeten dan ook lid zijn. Maar verder zijn er geen eisen: iedereen mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk: man, vrouw, golfprofessional of beginner. Er wordt ingedeeld op regio, zodat de reistijden beperkt blijven. De spelvorm is 18 holes individueel Stableford met handicapverrekening. Er geldt een maximum EGA Handicap van 36.0.

Dus 4 keer spelen op 4 zondagen in een (mixed) team van 4 spelers, waarvan 1 keer op de eigen baan. De speeldagen zijn op zondag 14, 21, 28 oktober en 4 november. De finale, waarvoor alle poulewinnaars zich zullen plaatsen, zal op zondag 11 november zijn. Mocht je niet alle zondagen kunnen meespelen, geef dat dan aan op het inschrijfformulier. Wij proberen je dan in te delen met iemand voor wie dat ook geldt.

Deelnemende verenigingen zijn akkoord gegaan met het berekenen van een maximale greenfee van € 35,00 per speler van de bezoekende teams.
Het volledige reglement van de Najaarstour 2018 vind je hier: reglementnajaarstour2018.pdf.

Er is vooralsnog plaats voor 2 teams, dus in principe 8 speelsters/spelers. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Inschrijven is mogelijk vanaf heden t/m 23 september.

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan, je logt in
met dezelfde gegevens zoals je die gebruikt voor Proware.

Marianne Kers coördineert deze NGF Najaarstour. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je haar benaderen via  of klik op onderstaande afbeelding om alle informatie te lezen op GOLF.NL.

Door | 2018-08-14T20:00:08+00:00 09/08/2018|Categorieën: NGF Najaarstour|0 Reacties

Geef een reactie