NGF-Najaarscompetitie 2022: Schrijf je nu in!

///NGF-Najaarscompetitie 2022: Schrijf je nu in!

NGF-Najaarscompetitie 2022: Schrijf je nu in!

NGF-Najaarscompetitie 2022: Schrijf je nu in!

De Najaarscompetitie van de NGF is een laagdrempelige competitie waaraan clubleden in teams kunnen meedoen, ongeacht niveau.

Er zitten 4 spelers in een team en in principe 4 teams in een poule, waarbij je ook op je eigen baan speelt. Die 4 teams spelen op 4 speeldagen tegen elkaar. Dat is de opzet. De teams komen uit voor een golfvereniging en de deelnemers moeten dan ook lid zijn. Maar verder zijn er geen eisen: iedereen mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk: man, vrouw, golfprofessional of beginner. Er wordt ingedeeld op regio, zodat de reistijden beperkt blijven. Er geldt een maximum WHS Exact Handicap van 45,0.

De NGF heeft besloten naast de zondag ook een Najaarscompetitie te organiseren op de woensdag. Op de woensdag is de spelvorm 9-holes individueel stableford en 9-holes greensome stableford, beide met handicapverrekening.
Op de zondag is de spelvorm 18-holes individueel stableford met handicapverrekening.

Dus 4 keer spelen op 4 woensdagen c.q. zondagen in een (mixed) team van 4 spelers, waarvan 1 keer op de eigen baan.
De speeldagen op woensdag zijn: 5, 12, 19 en 26 oktober.
De finale voor de beste 10 poulewinnaars is op woensdag 2 november op de Keppelse Golfclub.
De speeldagen op zondag zijn: 9, 16 en 23 oktober en 30 oktober.
De finale voor de beste 10 poulewinnaars is op zondag 6 november op Golfclub Anderstein.
Mocht je niet alle dagen kunnen meespelen, geef dat dan aan op het inschrijfformulier. Wij proberen je dan in te delen met iemand voor wie dat ook geldt.
Deelnemende verenigingen zijn akkoord gegaan met het berekenen van een maximale greenfee van € 40.- per speler van de bezoekende teams.

Het volledige reglement van de Najaarscompetitie 2022 vind je hier. Er is plaats voor maximaal 3 teams op woensdag en maximaal 3 teams op zondag, dus in principe 12 speelsters/spelers per Najaarscompetitie. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Inschrijven is mogelijk vanaf heden t/m 28 augustus.

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan, je logt in met dezelfde gegevens zoals je die gebruikt voor Proware.
Marianne Kers coördineert deze NGF Najaarscompetitie. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je haar benaderen via .

Door |2022-07-22T18:15:20+02:0019/07/2022|Categorieën: Competitie, NGF Najaarstour|0 Reacties

Geef een reactie