Najaarscompetitie NGF Mixed Woensdag

///Najaarscompetitie NGF Mixed Woensdag

Najaarscompetitie NGF Mixed Woensdag

Verslag

door: Tera Arendsen

In de maand oktober speelden wij, Hanneke Looijen, Gon van Ommen, Petra van Uffelen en Tera Arendsen, op vier woensdagen in de Najaarscompetitie van de NGF voor team Nunspeet 1.

Het was voor ons allen de eerste keer dat wij aan deze competitie deelnamen. Alle vier deel uitmakend van het voorjaarsteam van Dames Senioren 1, wilden wij graag nog wat meer wedstrijden buiten de deur spelen. En dit was een mooie gelegenheid.
In de mixed woensdag worden 18 holes stableford wedstrijden gespeeld met handicapverrekening. Over 9 holes single en 9 holes greensome, totaal verschillend van de Voorjaarscompetitie, waarin Matchplaywedstrijden zonder handicapverrekening worden gespeeld. Een aanrader voor spelers, vanaf handicap 45, die op een laagdrempelige manier, in wedstrijdvorm mixed D/H, willen strijden op en met teams van andere banen en dat op een heel ontspannen, gezellige manier.

Eén wedstrijd, voor ons de eerste, wordt gespeeld op de eigen baan en de drie andere wedstrijden speelden wij op de banen van Anderstein, Emmeloord en de Keppelse.

Met trots kunnen wij zeggen, dat reeds na de derde wedstrijd bleek, dat wij in de poule niet meer te kloppen waren. En zo eindigden wij ook als poulewinnaars. Helaas niet voldoende om op te gaan voor het landskampioenschap, maar dat is een mooi doel voor volgend jaar.

Op nu naar de voorjaarscompetitie 2023, waar wij ná de promotie in 2022 een mooie, nieuwe uitdaging krijgen.

Door |2022-11-13T13:16:35+01:0011/11/2022|Categorieën: Competitie, NGF Najaarstour|0 Reacties

Geef een reactie