Mixed Greensome

Mixed Greensome

Wedstrijdverslag

door: Eveline van Maaren

Afgelopen zaterdag speelden we de wedstrijd mixed greensome. Een leuke spelvorm waarbij je met je speelpartner beide afslaat. Dan kiezen met welke bal je verder wil, vervolgens om en om deze bal slaan. Het hoeft niet altijd de verste bal te zijn die je kiest. Soms scheelt de afstand niet veel en kan je kiezen om met de minst verre afslag verder te spelen omdat jouw partner de tweede bal dan verder richting de green kan slaan. Het is een leuke spelvorm, omdat je hierbij twee kansen hebt op een goede (of natuurlijk op een slechte) afslag.

Ik speelde samen met Gerrit Bronkhorst. Mijn man Ronald Barten speelde met zijn partner Ankie Bronkhorst. Het weer viel reuze mee. Ondanks dat er veel regen voorspeld was, hebben we alleen op de laatste hole slechts één druppel gevoeld. Helaas waren er veel afzeggingen, ik heb begrepen dat een aantal leden vrij laat had afgezegd. Hierdoor moest er in korte tijd behoorlijk geschoven worden. Veel respect voor de wedstrijdleiding, want het liep allemaal gesmeerd.

De nazit in het restaurant was op gepaste afstand. Dit maakte het niet minder gezellig. Gerrit en ik hadden bij elkaar 35 stablefordpunten. Wij hoorden dat veel teams goed hadden gescoord, dus we wisten dat we niet in de prijzen zouden vallen. In de loop van de avond kregen we echter een mail van Marianne Kers met de mededeling dat we op de zevende plaats waren terechtgekomen, en met het verzoek om een stukje voor de website aan te leveren. Mijn eerste gedachte was, oeps, had ik dat ene putje maar gemist, dan had ik die moeite niet hoeven doen. Vervolgens dacht ik, nee joh, als je dat andere putje nou gemaakt had, dan had het ook niet gehoeven. Dus de moraal van dit verhaal: volgende keer gewoon beter mijn best doen.

Ik wil de wedstrijdleiding hierbij van harte bedanken voor hun inzet voor deze mooie dag.
Hartelijke groet, mede namens Gerrit,

De winnaars

TeamTotaal score
1.Marieke en Jan Uytenbogaart46
2.Rita Andriessen en Leo Bronkhorst40
3.Bep en Gijs Lamers37
TeamTotaal score
1.Erna Alink en Maarten Horsman43
2.Saskia en Jan ten Have42
3.Ingrid Zonnevylle en Koos Versteeg39

Door |2021-12-07T23:01:05+01:0007/12/2021|Categorieën: Wedstrijden, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie