Midzomernacht

Midzomernacht

Wedstrijdverslag

door: Theo Nadort

Door priveomstandigheden komen we maar kort van tevoren bij de golfbaan aan. Snel een kopje soep (lekker!) en wat ballen inslaan. Ik maak kennis met mijn flightgenoot Tineke. Daarna op naar Oost 1, waar Alice en Marcel onze flight compleet maakten. Het was natuurlijk prachtig weer in het begin zelfs erg warm, maar met een lekker briesje heel goed te doen. Tineke was in vorm, ze speelde erg goed, ik kwam niet echt heel goed in mijn spel, dus na 2 holes dacht ik bij Oost 3, deze bal moet ik gewoon goed raken. Ik raak de bal goed, erg goed, de bal vliegt mooi omhoog, kaarsrecht naar de vlag en land vlak voor het talud en rolt klimmend omhoog naar de green, wat was ik tevreden met mijn goede slag! Ik kijk al weg om Marcel ruimte te geven en ik hoor Tineke zeggen, “hij valt in de hole”. Wauw…..dat verwacht je niet.

Hole in One voor Theo

Nou dit is dus mijn eerste Hole in One!! Wat was dat leuk. We spelen gezellig verder met de flight en ik wissel mooie en hele slechte slagen met elkaar af, gelukkig heeft Tineke een vast en goed golfritme, want ze redt ons een paar keer uit netelige situaties.

Na de Oost lus, via een mooi voorgerecht en daarna een heerlijke hamburger en een glas wijn op, naar de Noord lus. Gelukkig kunnen we het goede spel voorzetten, ik sla een paar hele mooie ballen, maar ook een paar ballen waar we goed naar moeten zoeken….

Uiteindelijk komen we als laatste flight binnen en gaan onze punten tellen met een drankje. Ik wordt in het zonnetje (dat al bijna onder is) gezet voor de Hole in One, wauw wat leuk. (Daar heb ik wel een rondje voor over!). Bij de prijsuitreiking blijken onze flightgenoten Alice en Marcel de derde plek uit de strijd te hebben gesleept. Tineke en ik hebben de eerste plek behaald en we worden beloond met een mooie prijs.

Al met al een bijzondere dag die ik niet snel zal vergeten, met dank aan Alice, Marcel en zeer zeker Tineke (wat een golftopper en, misschien nog wel belangrijker, wat een fijne flightgenoot!!).

De winnaars

PlaatsTeamScore
1Tineke de Jager & Theo Nadort15
2Jaap va Petegem & Evelien Wiedenhoff18
3 Marcel Scholten & Alice Kalter19

Fotoalbum

Foto’s van dit evenement vindt je hier.

Door |2022-06-21T11:25:14+02:0021/06/2022|Categorieën: Evenementen, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie