Maandbeker augustus

///Maandbeker augustus

Maandbeker augustus

Wedstrijdverslag

door: Janny Looijen

Het is 07:30 uur als de wekker afloopt. Voor mij en mijn lief is dat vroeg op deze zondagmorgen. Door de week staan we vroeg op maar zondag niet. Als we golf gaan spelen doen we dat normaal niet voor 12uur. Maar we hebben ons ingeschreven voor de maandbeker en die start al voor 10 uur. Hij in de 2de flight en ik in de 3de. Dus er is geen ruimte om uit te slapen. Ik start met een kop thee uit de bekende dennenbeker. Drie jaar geleden gewonnen met de laatste maandbeker wedstrijd in 2016. Ik had toen het geluk dat de VIP parkeerplaats op dat moment werd ingevoerd. Ik had deze als eerste gewonnen! En aangezien dit de laatste wedstrijd was van dat seizoen mocht ik de hele winter parkeren op deze VIP plaats. Winnaar maandbeker categorie 2.

Na het ontbijt en met nog zo’n beker thee is het haasten geblazen om op tijd te zijn. Gelukkig werkt het weer mee en als we op de baan komen schijnt de zon. Het kwik stijgt die dag tot zo’n 22 graden. Ik zit met twee dames in de flight die mij niet bekend voorkomen. We starten op Noord en de eerste slagen zijn redelijk goed. Helaas komt mijn bal in de bunker en kom ik er maar met 1 stableford punt vanaf. Gelukkig heb ik nog 17 holes om het te verbeteren. Dan wordt er aan me gevraagd van welke club ik kom. Pardon; van welke club? Ja je bent toch een nieuw lid hier. Nou sinds 5 jaar lid en toch regelmatig op de baan en ook bij de wedstrijden. En zelfs de maandbeker al een keer gewonnen. Nou ja toch nog niet zo bekend dus.

Op Noord zes lopen we in op de flight voor ons en we mogen direct voorbij. Ik speel best lekker en we komen na 18 holes mooi op tijd binnen. We registreren de kaarten en het weer laat toe dat we lekker buiten kunnen zitten. Het duurt lang voor de laatste flight van categorie 1 binnenkomt. We moeten dus wat langer wachten op de definitieve uitslag. Maar ik heb niet genoeg punten om de fel begeerde parkeerplaats te kunnen krijgen. Helaas. Ik ga me snel inschrijven voor de volgende maandbeker. Volgens mij de laatste van dit seizoen. Wie weet; De parkeerplek voor een hele winter. Goed mijn best doen dus. Maar ja de 7de.plek is ook niet verkeerd. Nu een stukje schrijven dus. Misschien kennen ze me de volgende keer dan wel.

Organisatie dank je wel.

De winnaars

Maandbeker 1NaamHCPPL HCPNetto score
1Jan Martijn Eijgelaar11.11371
2Jan van de Craats4.9674
3Jan ten Have10.11274
Maandbeker 2NaamHCPPL HCPSTBF score
1Joke Donkers18.92332
2Marieke Uyenbogaart1702131

Door |2019-09-17T13:08:35+02:0012/08/2019|Categorieën: Wedstrijden, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie