Logokleding 2022

Logokleding 2022

Beste leden,

We gaan er vanuit dat de competities in 2022 gewoon door gaan! Sommige spelers/teams missen nog competitiekleding dus willen we vanuit Het Rijk van Nunspeet weer de gelegenheid bieden om polo’s en pullovers van Footjoy te bestellen tegenover een gereduceerd tarief. Alle teamcaptains hebben hierover bericht ontvangen.

Nou willen we ook de leden die niet deelnemen aan de competities de kans geven om logokleding van de Nunspeetse te bestellen voor hetzelfde tarief. Hieronder is de ‘’brochure’’ te zien waar een keuze uit kan worden gemaakt. Bestellingen kunnen worden doorgegeven aan de receptie; naam, productnummer en maat.

Mocht u nog willen passen: pasmaatjes hangen achter bij de frontoffice en kan worden gevraagd bij 1 van onze medewerkers.

Bestellingen kunnen worden geplaatst t/m 23 januari. Hier na worden alle items in 1x besteld. De levertijd zal ongeveer 4 weken zijn.

Let op! Dit gereduceerde tarief is een eenmalige actie, mocht u in een andere periode dit jaar logokleding willen kopen, dan geldt het normale verkooptarief.

Door |2021-12-09T09:13:26+01:0008/12/2021|Categorieën: BaanInfo, Communicatie, Competitie|0 Reacties

Geef een reactie