Less is more

Less is more

Wedstrijdverslag

door: Marianne Kers

Zondag 14 juni speelden wij de Less is more wedstrijd. Ik stond ingeroosterd om de kaarten uit te reiken. Oost-1 is geen verkeerde plek om dat te doen, omdat je iedereen ziet afslaan. Bovendien was het heerlijk weer en iedereen was in opperbeste stemming en vol goede moed om met zo weinig mogelijk slagen binnen te komen. Dat was voor sommigen een hele uitdaging, temeer omdat je door moet spelen totdat de bal in de hole zit. De Tigercompetitie denkt dat ze de enige ECHTE strokeplaywedstrijd hebben, omdat ze van de witte en blauwe tees spelen, maar de enige ECHTE strokeplaywedstrijd is toch écht de Less is more wedstrijd.

Het invoeren van de scores door middel van de ProwareGolf WebApp bleek ook voor sommigen een uitdaging. Een score van 68 netto lijkt een fantastische ronde te zijn geweest, totdat je ziet dat daar 28 stablefordpunten achter staan. Ja, dan weet je dat dat niet kan kloppen. Met een oplettend Wedstrijdcommissielid en enig herstelwerk achter de schermen lijken echter 46 van de 47 scores goed in de uitslag te zitten.

Niet iedereen is even blij met flights van 4 personen. Ik kan mij dat voorstellen. Het is echter de keuze om òf mensen teleur te stellen, doordat ze niet kunnen meespelen òf een aantal 4-ballen te formeren. Voorlopig houden we als Wedstrijdcommissie vast aan de keuze om zoveel mogelijk leden te laten meespelen. Daar waar mogelijk wordt extra starttijd geregeld.

Graag wil ik mijn flightgenoten, Yvonne, Jarne en Alex bedanken voor hun inspirerende spel en hun gezelligheid.

Linda gefeliciteerd met je fabelachtige score van 67 slagen netto en 43 stablefordpunten. Chapeau!

De winnaars

HCPPl HCPNetto score
1.Linda Klomp19.82567
2.Bjorn Driessen3.5469
3.Wouter Herzog10.61372
Door |2020-07-27T11:52:10+02:0020/06/2020|Categorieën: Wedstrijden, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie