Jubileumnieuws

/, Lustrum/Jubileumnieuws

Jubileumnieuws

Beste golfer,

Alle voorbereidingen zijn in volle gang om van ons 35-jarig jubileum een geweldig feest te maken. Velen van jullie hebben zich aangemeld voor de dagelijkse wedstrijden van 2 juli t/m 10 juli. Het is goed om de grote aantallen positieve reacties te horen op het wedstrijdprogramma.

Op zaterdagavond 9 juli vindt er een feestavond plaats die je niet wil missen! De avond wordt om 18.30 uur geopend met een walking dinner, waarbij je vrij bent om lekker rond te lopen en te genieten van alle gerechten die worden geserveerd. Hierdoor ben je in de gelegenheid om veel meer mensen te spreken dan wanneer je aan tafel zit. Rond 20.00 uur start de live muziek met een zeer gevarieerd aanbod om de sfeer er goed in te krijgen.

Tijdens de feestavond is er een heus casino aanwezig, waar iedereen zijn/haar geluk kan beproeven! Voor de liefhebbers van (alcoholvrije) cocktails is er een cocktailbar met een professionele cocktail bartender, die de lekkerste cocktails voor je klaarmaakt. Iedereen ontvangt één gratis cocktail naar keuze.

Als je aanwezig bent maak je tevens kans door een verloting, aan de hand van een gratis te ontvangen lotnummer bij binnenkomst, op mooie prijzen die onder andere door onze sponsors worden aangeboden. De prijzen variëren van een handige golfdraagtas, een Pin High reischeque twv € 100,00, 2 x een putting les voor 4 personen bij Robert Jan Derksen The Academy, 2 koffertjes met een verrassende inhoud tot golflessen zoals één golfles van 50 minuten voor 2 personen bij Golfschool Rijk van Nunspeet (1 x Carolien Driessen, 1x David Love en 1x Joseph de Rijk) en van Robert van Kranen op de Hoge Kleij.

De winnaars van de jubileumwedstrijden (excl. de winnaars van de Ryder Cup) maken kans op de hoofdprijs van een Pin High reischeque twv € 500,00. De hoofdprijs wordt uitgereikt aan degene die de quiz tijdens de feestavond wint!

De feestavond kent een spetterend slot, dus blijf tot het einde!

Aan allen die zich nog niet hebben ingeschreven voor deze feestavond, schrijf je nu nog in! Dit kan nog tot vrijdag 17 juni via Proware. Ook je partner is van harte welkom.

We verwelkomen je graag op zaterdagavond 9 juli vanaf 18.00 uur!

Feestelijke groet,

De Jubileumcommissie

Door |2022-06-06T10:12:08+02:0006/06/2022|Categorieën: Jubileum, Lustrum|0 Reacties

Geef een reactie