Jubileummagazine

/, Lustrum/Jubileummagazine

Jubileummagazine

Beste golfer,

Het zal je niet meer zijn ontgaan dat onze gezellige en sportieve golfvereniging De Nunspeetse dit jaar 35 jaar bestaat. Dit vieren we van vrijdag 1 juli t/m zondag 10 juli iedere dag met mooie wedstrijden en gezellige activiteiten.

Om iedereen alvast in de sfeer te krijgen hebben we een 35-jarig jubileummagazine gemaakt waarin van alles te lezen is over de geschiedenis van de vereniging en de baan, een totaaloverzicht van het jubileumprogramma, de voorzitters van alle commissies zijn aan het woord en natuurlijk ook onze nieuwe voorzitter Coen Holstege. Ook Hans Blaauw als Algemeen Directeur van Het Rijk Golfbanen en de kersverse General Manager van Het Rijk van Nunspeet, Liesbeth van Wijk komen aan het woord.

Naast het mooie en informatieve magazine heeft het bestuur van De Nunspeetse een handig en uniek cadeau beschikbaar gesteld voor ALLE leden van De Nunspeetse. Een handige drinkfles voor in de baan!

Zowel het magazine als de drinkfles kan je in de komende weken op meerdere momenten in ontvangst nemen. Van zaterdag 18 juni t/m zondag 10 juli wordt het tegelijkertijd met het in ontvangst nemen van je wedstrijdkaart uitgedeeld. Ook als je geen wedstrijd speelt kan je het ophalen. Tijdens de jubileumweek zijn er aanvullende momenten beschikbaar om het magazine en de drinkfles in ontvangst te nemen, nl op;

  • Vrijdag 1 juli tussen 16.30u en 17.30u, voorafgaand aan de informele bijeenkomst georganiseerd door het bestuur van De Nunspeetse;
  • Zaterdag 2 juli tussen 13.00u en 16.00u;
  • Maandag 4 juli tussen 13.00u en 16.00u;
  • Woensdag 6 juli tussen 13.00u en 16.00u;
  • Vrijdag 8 juli tussen 13.00u en 16.00u.

Het jubileummagazine en de drinkfles zijn op bovenstaande aanvullende momenten in de hal (naast de receptie/golfshop) op te halen.

Wij wensen je alvast veel leesplezier toe en met het goed op peil houden van je vochthuishouding in de baan middels de drinkfles!

Feestelijke groet,

De Jubileumcommissie

P.S. Haal het jubileummagazine en je cadeau vanaf zaterdag 18 juni op!

Door |2022-06-11T19:20:35+02:0011/06/2022|Categorieën: Jubileum, Lustrum|0 Reacties

Geef een reactie