Jubileumfeestavond

/, Lustrum, Wedstrijdverslag/Jubileumfeestavond

Jubileumfeestavond

Wedstrijdverslag

door: Frank Korzaan

Feest….feest …… en nog eens FEEST!

Na negen dagen wedstrijden met culinaire verzorging, muziek, diverse buffetten en nog veel meer verrassingen was het zaterdag, na de tweede cross country wedstrijd, tijd voor het grote slotfeest.

Onze jeugd zag het evenwel als voorbereidende stimulans voor hun wedstrijd(en) op zondag en dat pakte voor ons eerste juniorenteam geweldig uit, want zij wisten promotie naar de hoofdklasse af te dwingen! Het tweede team van onze vereniging dat ooit de hoofdklasse heeft bereikt.

Maar we hadden het over het feest op zaterdagavond.
Na het opbouwen van elektronica, aanverwante technische apparatuur, de cocktailbar, het casino en de tafels voor het walking dinner konden alle gasten rond 18.00 uur een plaatsje zoeken binnen of buiten. Tijdens het (wederom voortreffelijke) eten werden de prijzen uitgereikt van de cross country wedstrijd van die dag en zette onze voorzitter de jubileumcommissie in het zonnetje voor al hun vele en soms lastige werk gedurende het afgelopen jaar.

Na het dessert werd er middels een quiz bepaald wie er met de grote “overall” jubileum prijs vandoor zou gaan. Onze Glitter Quizmaster Ronald Gorel stelde de vragen en liefst twee keer moest er opnieuw begonnen worden omdat niemand het goede antwoord wist te geven.
Uiteindelijk sleepte Monica Menke de mooie prijs van een golfreis ter waarde van € 500,- in de wacht, verpakt in een speciaal voor het Rijk gemaakt reiskoffertje.

Ondertussen was de dansvloer vanaf het begin van de muziek, verzorgd door de band TILT, overvol en danste en feestte iedereen dat het een lust was.

Maar dat was nog niet alles! Alle aanwezigen hadden bij binnenkomst een muntje voor een gratis cocktail gekregen en een lot voor de loterij, die later nog zou worden gehouden. De cocktail barkeeper had geen minuut rust, want zijn brouwsels vonden gretig aftrek, net als de magnums rosé van onze horeca.

De verloting uiteindelijk had vele mooie prijzen, waarvan twee dozen Titleist Pro V! ballen, gesigneerd door Daan Huizing nog maar de startprijzen waren! Eén gelukkige wist zelfs twee prijzen achter elkaar te scoren!

Daarna ging het feest echt los en om 23.00 was er de officiële afsluiting met een indrukwekkende lasershow, die kleurrijk was en helemaal gewijd aan de Nunspeetse met bijpassende fantastische muziek.

Dat het daarna op de dansvloer en rond het hele clubgebouw nog lang onrustig bleef moge duidelijk zijn. Maar zo zijn de feestjes op de Nunspeetse nu eenmaal!

Kortom: een meer dan geslaagde feestavond en met dank aan iedereen die dit festijn tot een groot succes heeft gemaakt en niet in de laatste plaats aan al het personeel van het Rijk dat zich zo geweldig heeft ingezet om dit jubileum voor de leden zo goed te laten slagen.

Fotoalbum

Foto’s van dit evenement vind je hier.

Door |2022-09-07T17:58:05+02:0013/07/2022|Categorieën: Jubileum, Lustrum, Wedstrijdverslag|1 Reactie

Eén reactie

  1. Monica Menke 18 juli 2022 om 11:38 - Antwoorden

    Tjonge, ja wat kan ik nog toevoegen aan deze lovende woorden en mooie beschrijving van deze geweldige jubileumweek. Wat een ambiance, en wat een geweldige organisatie. Overal is aan gedacht. Alleen al de eerste ochtend van de Ryder Cup te worden ontvangen door een fanfare. Alles begon met muziek en alles eindigde met muziek.
    Ik was overweldigd door de mooie prijs die ik mocht winnen en de verpakking. Wat een verrassing!
    Een hartelijke dank en alle complimenten aan allen die hieraan hebben meegedacht en meegewerkt. Ook het personeel aan de bar en in de keuken. Kortom, om nooit meer te vergeten.

    Monica Menke

Geef een reactie