Inschrijven NGF competitie 2019 is geopend!

//Inschrijven NGF competitie 2019 is geopend!

Inschrijven NGF competitie 2019 is geopend!

Het is nog zó ver weg, maar het is echt waar:
“Inschrijven voor de NGF competitie 2019 is geopend!”

Natuurlijk vertrouwen wij erop dat de vertrouwde spelers dit jaar weer acte de présence geven.
Maar wij zijn zeker weer op zoek naar nieuwe speelsters/spelers om nog meer teams uit te kunnen brengen in de NGF competitie.

Inschrijven is mogelijk vanaf heden t/m 1 oktober 2018.
Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan, je logt in met dezelfde gegevens zoals je die gebruikt voor Proware.

Lijkt het je leuk,
maar weet je niet wat NGF competitie spelen inhoudt?

Jaarlijks gaan er honderden teams de strijd met elkaar aan in de landelijke NGF competitie; op ieder niveau, van jong tot de zeer respectabele senior. Je hoeft dus helemaal niet ‘young’ of een echte ‘crack’ te zijn om mee te kunnen doen!
‘De Nunspeetse’ wordt ieder jaar vertegenwoordigd door minimaal 13-15 teams, dat zijn (inclusief reservespelers) circa 100 leden. We heten je graag welkom als nummer 101.

Je speelt met je team (bestaande uit 6 heren of dames) 4 wedstrijden ‘uit’ en 1 dag ben je gastvrouw/-heer. In wedstrijdtenue ga je op donderdag, vrijdag of zondag met dit team op pad naar mooie en uitdagende banen in Nederland (reistijd max. 1 uur).
’s Morgens gezamenlijk bij de gastvrouw-/heer aan de koffie met wat lekkers, een lekkere lunch en de dag afsluiten met diner of een goed aangeklede borrel.
En dan weer op naar huis en hopen dat alle Team captains snel het ‘Wel&Wee’ van hun wedstrijd voor de website aanleveren, dat is dan nog even nagenieten van of uithuilen over de wedstrijddag.

Je kunt kiezen om strijd te gaan leveren voor ‘De Nunspeetse’ op 18, 27 of 36 holes. In onze ‘Richtlijnen deelname‘ kun je lezen aan welke minimale voorwaarden je dient te voldoen en welke dagen en spelvormen dan tot je mogelijkheden behoren.

Maar kijk ook zeker eens rond op onze overige competitiepagina’s om een indruk op te doen.

Tip van de competitiecommissie!

  • Heb je een hogere handicap (max. HCP 36) en lijkt het je heel leuk om toch competitie te gaan spelen, maar vind je 27 holes écht te veel! Het is dan heerlijk om voor 18 holes-spelvorm Dubbel9 te kiezen. Altijd veel plezier, maar zeker met genoeg wedstrijdmentaliteit aan boord om er een geweldige tijd van te maken. Eén damesteam speelt in de Dubbel9 zelfs op Hoofdklasse-niveau.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via: .

Door | 2018-08-14T20:04:40+00:00 09/08/2018|Categorieën: Competitie|0 Reacties

Geef een reactie