Homar Trofee 2019 voor John Schouten

//Homar Trofee 2019 voor John Schouten

Homar Trofee 2019 voor John Schouten

Wedstrijdverslag

door: Coen Holstege

Woensdag 27 november werd er op de Heerendag gestreden om de Homar Trofee. Maar liefst 55 heren gingen ’s ochtends van start en ondanks de regenachtige voorspellingen zijn alle deelnemers toch droog binnengekomen. Daaruit blijkt maar weer eens hoe lastig het is om het weer te voorspellen.

Rond vijf uur werden de heren verwacht bij Chinees Specialiteiten Restaurant Ni Hao te Nunspeet, waar Homar ons trakteerde op een borrel. Daarna konden wij genieten van een fantastisch Chinees buffet.

Bram ten Hove jr. verzorgde de prijsuitreiking. Eerst nam hij ons nog even mee in de wereld van Homar, Used Cranes Worldwide. Geweldig om te horen hoe dit bedrijf op de internationaal markt opereert. De Homar Trofee 2019 ging naar John Schouten, die met 41 stablefordpunten overall winnaar werd. Alle prijswinnaars, zie hieronder, kregen uit handen van Shuping Chen een dinerbon van Ni Hao. Ook werden er weer veertien Hakronnetjes (voor de geslagen birdies) uitgedeeld, waarvan er maar liefst vier naar Jan van de Craats gingen. De laatste felbegeerde Homar polo van dit jaar ging naar Willem Eding. Ook de two’s-pot is gevallen, maar moest door vier heren worden gedeeld. J

Als Heerendagcommissie zijn wij dan ook heel blij met al onze sponsors. Mede door hen is ook dit weer een fantastische dag geworden. Dank namens alle Heerendag-deelnemers!

Coen Holstege

voorzitter De Heerendagcommissie

De winnaars

Oost-zuid lusScoreNoord-Oost lusScore
1John Schouten41Jan van de Craats38
2Jan Beens38Willem Eding37
3Gijs Lamers36Hein van Mulligen36

Hier vind je meer foto’s van dit Heerendagevenement.

Door |2019-12-02T10:24:06+01:0002/12/2019|Categorieën: Heerendag|0 Reacties

Geef een reactie