Het Wel&wee van Heren senioren 2 27 holes (3)

//Het Wel&wee van Heren senioren 2 27 holes (3)

Het Wel&wee van Heren senioren 2 27 holes (3)

Verslag

door: Frank Korzaan

Het wel en wee van…….. De Heeren van Twee (vrijdag competitie).

Op vrijdag 29 april trokken wij wederom naar het noorden om ons derde competitie duel uit te vechten met de Drentsche golfclub.

Deze strijd werd gestreden in Gasselternijveen…….ja……Gasselternijveen. Je weet wel, vlakbij Drouwen en Gasselte…….. Golfclub de Semslanden ligt diep verscholen in het Drentsche en is nog een stuk verder weg dan de Drentsche zelf!

Een baan met wat warrige aanduidingen die de meesten van ons maar moeilijk konden vatten. Wat bijvoorbeeld voor een aanwijzing is dit???

Alleen maar met een hamer afslaan???

Dat het een moeilijke dag zou worden wisten wij al van de inmiddels gespeelde wedstrijden, hoewel de hoop altijd is gebleven, gezien het feit dat wij reeds twee overwinningen konden bijschrijven!

De greensomes gingen helaas met 4-2 naar onze tegenstanders. Jammer dat Wim E. en ondergetekende de eerste greensome op de laatste hole verloren, maar toch goed volgehouden tegen hcp’s 5,6 en 9,7.

Gelukkig wisten Bert S. e Rob O. hun partij wel winnend af te sluiten! Een prima prestatie.

De singles na de lunch ( weinig lunchballen gezien, waarschijnlijk gezien de toch wel erg standaard lunch) werden helaas een ander verhaal.

Alleen Jan de G. wist zijn strijd met 2 punten af te sluiten, terwijl Rob. O. er toch ook een punt wist uit te slepen! De man van de dag dus!!!
Eindstand dus 5-13.

Of wij inmiddels helemaal veilig zijn valt nog te bezien. Als Zwolle komende vrijdag verliest of gelijk speelt tegen onze tegenstanders van afgelopen wedstrijd, dan hebben wij ons gehandhaafd in de tweede klasse! Op zich zou dat een uitstekende prestatie zijn gezien het hoge niveau dat inmiddels ook naar de tweede klasse is doorgedrongen!

Henk Eilander slaat als eerste af

Het team

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-05-06T13:10:47+02:0002/05/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie