Het Wel&wee van Heren 4 zondag (5)

//Het Wel&wee van Heren 4 zondag (5)

Het Wel&wee van Heren 4 zondag (5)

Verslag

door: Sjon Selles (Captain)

Zondag 8 mei was de laatste wedstrijddag van de NGF competitie. Wij waren te gast op de mooie negen holes golfbaan De Lage Mors bij Delden, in het oosten van het land. Onder fantastische omstandigheden speelden we in de ochtend gelijk tegen de ‘jonge goden’ van de Edese Golfclub Papendal. Na een voortreffelijke lunch begonnen we aan de singles die we met 5-7 verloren. De einduitslag werd 8-10 in het voordeel van de Edese Golfclub Papendal.

Overall zijn we met ons team als derde in de poule geëindigd. Het team van Zeewolde, waarin drie spelers met een single handicap speelden, toonde meer wilskracht om (vanwege hun lage handiaps) te willen promoveren. Tijdens het laatste en afsluitende gezamenlijke diner hebben we ze op passende wijze in het zonnetje gezet.

Ons eigen team, wat samengesteld was met spelers van de voormalige golfclubs Harderwold en Dorhout Mees en van De Nunspeetse, kijkt terug op een geslaagde poging om als team in deze poule te presteren. We hebben mooie dingen laten zien, als gastheer hebben we veel complimenten gehad (o.a. ‘mooiste baan ooit gespeeld’) en we hebben weer nieuwe mensen leren kennen. Meer dan de helft van de spelers uit onze poule speelden voor het eerst competitie en we hebben ze een positief beeld meegegeven hoe het er aan toe gaat tijdens de competitie.

We kijken met hen uit naar een volgende competitieronde!

Het team

vlnr: Rob, Duncan, Edwin,Victor, Vincent, Rolf, Sjon en Jobbe

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-05-11T19:08:33+02:0011/05/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie