Het Wel&wee van Heren 4 zondag (4)

//Het Wel&wee van Heren 4 zondag (4)

Het Wel&wee van Heren 4 zondag (4)

Verslag

door: Sjon Selles (Captain)

De vierde competitie wedstrijddag van onze poule vond plaats op het golfterrein van Golfclub Weleveld. Deze negen holes golfbaan ligt even ten noorden van Borne.

Het hing er even om of de captain weer fit zou zijn na een ziekenhuisopname, maar dit is hem gelukt. Onze tegenstander die dag was het team van Golfclub Zeewolde, een sterk team. Drie van de spelers van dit team waren single handicapper, wat niet alles zegt, maar toch. In de praktijk lieten zij echter regelmatig zien dat zij hun handicap waar maakten met betere slagen en betere putts.

Bij de dubbel-wedstrijden in de ochtend verloren we met 0-6 van ze, bij de single wedstrijden in de middag hebben we de punten verdeeld: 6-6. Vermeldenswaardig is dat ons jongste teamlid, Duncan van Essen, het moest opnemen tegen de laagste handicapper van het team van GC Zeewolde, maar dat hij hem met 3-1 heeft verslagen. Volgens de verliezer was het een mooie partij en was er een terechte winnaar. Complimenten dus voor Duncan!

Verder moest een teamgenoot van ons ‘s middags op hole 1 het spel staken wegens een heup-lies-blessure. We wensen hem rust en een spoedig herstel toe.

Komende zondag spelen we de laatste wedstijd op het golfterrein van Golfclub De Lage Mors.

Het team

vlnr: Rob, Duncan, Edwin,Victor, Vincent, Rolf, Sjon en Jobbe

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-05-05T22:58:23+02:0005/05/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie