Het Wel&wee van Heren 4 zondag (2)

//Het Wel&wee van Heren 4 zondag (2)

Het Wel&wee van Heren 4 zondag (2)

Verslag

door: Sjon Selles (captain)

Vandaag ontving Heren 4 de teams uit onze poule. De koppels werden gespeeld op de Noord-lus en de singles op de lussen Oost en Zuid. Zodoende konden de gasten bijna al het mooie van ‘onze’ golfbaan genieten.

Heren 4 was met zeven man sterk om het onze gasten naar de zin te maken. Het was ‘s ochtends fris maar langzaam warmde alles op en kon er onder ‘Hollandse luchten’ gespeeld worden. Om 10:30 uur werd er gestart door de captain van Heren 4. Hij had twee spotters klaarstaan op Noord 1 en er waren ook al twee spotters onderweg naar Noord 3. Later konden we ook twee spotters op Noord 6 posteren. Dit alles leidde tot meer spelvreugde onder de gasten waarvan velen nog niet eerder op ‘onze’ mooie baan hadden gespeeld.

Na een goed verzorgde lunch begonnen we om 13:30 uur op Oost 1. Hier was het met name aan de rechterkant (achter de waterhindernis) nuttig om een spotter te posteren. Ook op Oost 4 werden twee spotters ingezet die diverse ballen ‘out of bounce’ moesten melden. Ook op Zuid stond de captain klaar om de doorloop in goede banen te geleiden. Er stonden spotters klaar op Zuid 1 en Zuid 2 en later ook op Zuid 9.

De meeste gasten hebben ook de Zuid lus volledig gespeeld alhoewel de score vaak al eerder bekend was maar men wilde gewoon maximaal genieten van de baan, die er overigens schitterend verzorgd bij lag.

Onder het genot van een drankje en een lekkere borrelhap werden gemiste kansen, foute drives, gemiste putts en mooie herinneringen opgehaald die men tijdens de dag had ervaren.

Om 19:30 uur werd een heerlijk diner geserveerd door de horeca, die ons die dag fantastisch en naar alle tevredenheid heeft ondersteund.

Om 21:00 uur vertrokken de laatste gasten nadat ze zich bedankt hadden bij ons voor de goede ontvangst, de perfecte organisatie, de goede horeca, het goede werk van de greenkeepers en natuurlijk voor het mooie weer.

De volgende wedstrijd voor Heren 4 27 holes vindt plaats op de Edese Golfclub Papendal.

Het team was gastheer, Sjon maakte onderstaande sfeerfoto’s.

Het team

vlnr: Rob, Duncan, Edwin,Victor, Vincent, Rolf, Sjon en Jobbe

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-10T22:24:25+02:0010/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie