Het Wel&wee van Heren 4 zondag (1)

//Het Wel&wee van Heren 4 zondag (1)

Het Wel&wee van Heren 4 zondag (1)

Verslag

door: Sjon Selles (captain)

Wat hebben we als team uitgekeken naar de NGF Competitie dit jaar die wel door kon gaan!

Een team met leden van de voormalige verenigingen Golfclub Harderwold, Dorhout Mees en De Nunspeetse. Met acht teamleden mag je je als captain gelukkig prijzen om een goede indeling te kunnen maken per wedstrijd.

De eerste wedstrijd vond plaats bij Golfclub Zeewolde. Het hing er ‘s ochtends nog even om of er wel of niet met wintergreens werd gespeeld maar kort voor de start konden de vlaggen weer op de zomergreens worden geplaatst.

Wij speelden tegen De Lage Mors, een golfclub die vlakbij Hengelo vandaan komt. Golfclub Weleveld (ook bij Hengelo in de buurt) moest tegen de Edese Golfclub Papendal.

De wedstrijd met de koppels in de ochtend tussen Heren 4 van De Nunspeetse tegen De Lage Mors eindigde in 3-3. Na een uitstekend verzorgde lunch werden de individuele wedstrijden gespeeld waarvan er drie tot en met hole 18 duurde voordat de uitslag bekend werd. In totaal won De Nunspeetse met 11-4 van De Lage Mors. Een goed begin voor ons nieuwe team in deze competitie. Dat werd afgesloten met een gezellig en lekker diner.

Op 10 april zijn wij de ontvangende club en gastheer voor de volgende wedstrijd in onze poule.

Het team

vlnr: Rob, Duncan, Edwin,Victor, Vincent, Rolf, Sjon en Jobbe

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-09T16:32:59+02:0005/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie