Het Wel&wee van Heren1 zondag 36 holes (2)

//Het Wel&wee van Heren1 zondag 36 holes (2)

Het Wel&wee van Heren1 zondag 36 holes (2)

Verslag

door: Douglas Driessen

En dat is zege nummer 3!

Ook de derde competitiewedstrijd op de schitterende golfbaan van De Heelsumse is winnend afgesloten. Uiteindelijk werd er met 14-4 gewonnen van de Scherpenbergh, maar zonder slag of stoot ging dit niet.

De Heelsumse is een lange baan van bijna 6300 meter van de witte tees, de stevige wind en harde ondergrond zorgden ervoor dat zelfs wij longdrivers werden. Op dat gebied moesten de meesten van ons het overigens afleggen tegen de jonge honden van Scherpenbergh. Wat een geweld vanaf de tee ! Niet altijd recht, maar op een ruim opgezette baan kun je ook via andere fairways naar de goede green. Op Nunspeet gaan ze het niet redden met deze tactiek. Voorspelen is eigenlijk een must als je de baan niet echt kent, helaas kwam het er niet van de afgelopen week.

Na de foursomes weer op een 4-2 voorsprong en dat speelt toch wat prettiger in de middag. Snelle voorsprongen in de meeste partijen voor ons resulteerden uiteindelijk in een 14-4 overwinning, maar van een walk in the park was geen sprake. Daarvoor waren onze tegenstanders met handicaps tussen de 3.6 en 8.6 gewoonweg te sterk.

Tja en dan staan we nu met 3 gespeeld 6 punten fier aan kop en hebben alles in eigen hand. Komende zondag gastheerdag en dan de week erna naar Hattem voor de slotwedstrijd tegen Driene. 9-9 is dan voldoende voor de titel en promotie naar de eerste klasse, een unicum in de geschiedenis van De Nunspeetse.

Het team

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-05-03T10:45:22+02:0025/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie