Het Wel&wee van Heren1 zondag 36 holes (1)

//Het Wel&wee van Heren1 zondag 36 holes (1)

Het Wel&wee van Heren1 zondag 36 holes (1)

Verslag

door: Douglas Driessen

Na twee speelronden staat het vlaggenschip van de Nunspeetse met twee overwinningen op een keurige eerste plaats. En het lijkt erop dat de sterkste tegenstander inmiddels al verslagen is. Waar gaat dit eindigen?

Met een mengeling van oud, iets minder oud en gewoonweg jong is heren 1 op weg om kampioen te worden en te promoveren naar de eerste klasse.

Onze voorzitter en teamgenoot Jacco van Dam is de grote promotor van het stimuleren van betere faciliteiten voor de jeugd binnen onze vereniging. Doel bij zijn aanstelling 3 jaar geleden was om met heren 1 naar de hoofdklasse te promoveren van de NGF competitie. Het leek mij wat ambitieus maar een grotere kans om de eerste horde te nemen, promotie naar de eerste klasse, gaan we niet krijgen.

En wat extra mooi is: Alex(17), Björn(15) en luxe-invaller Dean(12) spelen nu al in heren 1 en er zit nog meer jeugdig talent in de wachtkamer. Exponenten van ons 3 jaar geleden ingezette Jeugdplan.

De eerste dag op de 9-holes baan van Driene tegen de op papier sterkste tegenstander Heelsum werd met 13-5 gewonnen. En ook de tweede speeldag met Dean als vervanger van Björn werd winnend afgesloten tegen Hattem:12-6

Andere tegenstanders Scherpenbergh en zeker Driene zijn op papier iets minder sterk maar het blijft matchplay. Momentum, op het juiste moment iets briljants doen en vooral weinig domme dingen doen, kan een wedstrijd zo doen kantelen. Als captain zal ik er alles aan doen om de troepen scherp te houden.

Het team

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-05-03T10:47:03+02:0013/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|1 Reactie

Eén reactie

  1. Karin Kaptein 14 april 2022 om 18:28 - Antwoorden

    Succes mannen met de volgende 2… ik heb er vertrouwen in !

Geef een reactie