Het Wel&wee van Dames zondag 36 holes (2)

//Het Wel&wee van Dames zondag 36 holes (2)

Het Wel&wee van Dames zondag 36 holes (2)

Verslag

door: Karin van Dalfsen (Captain)

Zondag 10 april

Wederom de wekker ⏰ op 5:45 uur, maar we raken inmiddels gewend, op naar Heelsum, we hebben er zin in!

Deze week een andere opstelling: nu met Petra ten Hove die op trainingskamp in Dubai was met Bram sr himself. Ze maakt sinds kort ook deel uit van dames 1 – 36 holes van Nunspeet en daar zijn wij als team heel blij mee. Petra zegt, het zal wel weer een pitje worden vandaag.

Vorige week vergeten te melden dat Linda ook voor het eerst in ons team zit, maar ze vloeit zo moeiteloos over van dames zondag 27 holes naar dames 1 zondag 36 holes en dàt is precies de reden dat ik het vergeten ben te melden, dus bij deze Linda welkom in hèt dames 1 van Nunspeet.

We spelen vandaag tegen de dames van Nijmegen, op papier is iedereen sterker dan de Nunspeetse, maar dat maakt ons geen fluit uit, wij kunnen alles en iedereen aan! Althans wij gaan altijd uit van winst, maar bovenal we hebben lol en dat geeft ons elke week een boost van je welste!

Nathalie is gelukkig weer de oude en ik weet dat ze dan iedereen van de baan kan tikken, ze zwiept en zwaait in het rond, alsof het niks is, en ze verliest zelden of nooit haar partij, tenzij ze koorts 🥵 heeft!

Samen met Sandra in de foursome en naar ik begreep 2 up met 2 holes te gaan en dan denk je winst in de pocket, maar helaas werd het een gehalvde partij, maar niet verloren dus dikke prima meiden !

Anouck en ik deze keer samen in de foursome en het voelde goed en vertrouwd met Anouck. We vulden elkaar super goed aan! Ik vind het héérlijk dat ze vanaf het begin tot aan het einde lekker de babbelbox aan heeft staan, dat maakt mij een soort van relaxt en we wonnen uiteindelijk met 4/2 onze partij!!

Linda en Petra spelen niet voor het eerst samen, maar wel voor het eerst samen in dames 1 / 36 holes, hun tegenstanders waren vandaag een maatje te groot, maar ik weet dat ze vanaf nu gaan knallen, want de druk is van de ketel en de dames weten nu dat ze als het moet, alles van de captain in het werk mogen stellen om te winnen! Regels mogen ze zelf bepalen met hun mooie smoeltjes, hoop ik dat ze er mee weg komen😜

Met 3 punten in de ochtend van de dubbels zit er duidelijk een stijgende lijn in onze scores!!

Na een korte snelle lunch hebben we Sandra richting de teebox gestuurd, nadat ze wederom last had met de stekker van haar elektrische trolley en bijna weer te laat op teebox verscheen, waardoor ik alvast het 06 nr van de rijdende rechter had opgevraagd, want diskwalificatie hing wederom in de lucht, vorige week op de NN hier nipt mee weggekomen 😓 poeh.

Nu toch wel hoop ik wat meer overwinningen in de middag met de singles. Maar niets is minder waar, Sandra ging deze keer ten onder en verloor haar partij, teveel geklooi met die trolley, ze verliest namelijk nooit! Nathalie daarentegen won met gemak van haar tegenstandster. Want ze had inderdaad geen koorts 🥵 meer. Anouck wist er een all square uit te slepen. Linda was ook deze keer echt op tik maar verloor helaas op de 18de hole. Kaat en Petra konden helaas in de middag geen punten meer binnen halen

Ook deze keer 6 om 12 verloren. Het is niet anders. We blijven gewoon ons best doen

Volgende week op het rijk van ‘t Sybrook.

Het team

Helaas is er (nog) geen foto van dit team beschikbaar.

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-18T23:01:26+02:0018/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie