Het Wel&wee van Dames senioren 2 27 holes (2)

//Het Wel&wee van Dames senioren 2 27 holes (2)

Het Wel&wee van Dames senioren 2 27 holes (2)

Verslag

door: Inge van den Broek

Tweede competitiedag op de Batouwe.

In tegenstelling tot vorige week, is het gelukkig prachtig en zonnig weer. Het is een feestje om op deze baan te mogen spelen. De fruitbomen staan prachtig in bloei.

Het was een gezellige ontvangst en de referee kwam iets vertellen over de ganzenpoepregels. Als je bal in de ganzenpoep ligt dan moet je deze spelen zoals de bal ligt, dus vanuit de poep. Even later vertelt zij dat er geplaatst mag worden. Conclusie: dus lekker plaatsen als je bal in de poep ligt. Ze was er zelf verbaasd over😊

In een situatie in de baan, in de dubbel van Jos en Inge wordt ook de referee erbij gehaald. Helaas kon zij geen passend antwoord geven, en kregen de tegenstanders voordeel vanuit een slechte ligging. Helaas voor ons, was dat het breekpunt in de wedstrijd.

Onze tegenstanders zijn al eerder voor gaan spelen en eerlijk is eerlijk, dat hadden wij ook moeten doen. Het is niet dat onze tegenstander zo veel beter speelde maar zij waren veel beter voorbereid op watertjes of doglegs en aan spelen van de green enz.

Omdat Thea ziek is, valt Bets voor haar in, gelukkig heeft Bets nog wat puntjes kunnen binnenhalen. Dank je wel Bets en Thea is er volgende week natuurlijk weer bij!

Volgende week weer nieuwe kansen op Liemeer!

Het team

Helaas is er (nog) geen foto van dit team beschikbaar.

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-20T11:07:17+02:0020/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie