Het Wel&wee van Dames senioren 2 27 holes (1)

//Het Wel&wee van Dames senioren 2 27 holes (1)

Het Wel&wee van Dames senioren 2 27 holes (1)

Verslag

door: Inge van den Broek

7 april de eerste competitiedag.

Vandaag zijn we gastvrouw, deze ochtend worden we wakker met harde regen en wind, wat een gelukje dat we niet hoeven te spelen vandaag.

Als we aankomen op Nunspeet blijkt dat er al contact is geweest of de baan wel open zou zijn, er zijn verschillende banen in het land gesloten en overal staan files.

Alle dames zijn op tijd binnen, en genieten van de heerlijke koffie met een stuk krentenbrood. Ze staan niet echt te poppelen om de baan in te gaan met dit weer.

Op de greens staat water maar onze kanjers van greenkeepers gaan er voor zorgen dat de plassen worden weggehaald. Hoofd van de greenkeepers komt dit persoonlijk aan ons vertellen, ook manager horeca en de interim directeur komen een kijkje nemen of alles in orde is.

Aan aandacht komen we niets te kort. Alexandra heeft alles onder controle en zorgt dat alles op rolletjes loopt.
Voor de starters is het geen pretje om buiten in de kou te staan, ik heb zelf mijn dikste winterjas aan en heb het nog steeds koud. Maar voor de dames die moeten spelen is dit veel erger. Ze vechten, tegen de wind in. Het is inmiddels droog geworden maar het waait nog steeds stevig.

Na een heerlijke lunch door naar de volgende 18 holes.
De handicaps van de diverse team liggen ver uit elkaar, de Batouwe en Anderstein eindigen met mooie scores. Volgende week mogen wij de baan in op de Batouwe. We zullen zien wat wij op deze water baan gaan neerzetten.

Tot volgende week.

Het team

Helaas is er (nog) geen foto van dit team beschikbaar.

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-13T14:48:16+02:0013/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie