Het Wel&wee van Dames senioren 2 18 holes (2)

//Het Wel&wee van Dames senioren 2 18 holes (2)

Het Wel&wee van Dames senioren 2 18 holes (2)

Verslag

door: Medi Holstege

Donderdag 14 april mochten wij dan eindelijke de baan in tegen de Sallandsche dames. Dit team is een uitschieter bij ons in de poule en de eerste wedstrijddag hadden zij alle singles en greensomes gewonnen. Een beetje een ongelijke strijd, maar aan de andere kant speelt het ook wel heel vrij.

’s Ochtends werden wij hartelijk ontvangen door de dames van golfbaan Martensplek in Tiendeveen. Oorspronkelijk een 9 holes baan aangelegd in 1991 in de weilanden van boer Geerts met boeiende waterpartijen en mooie vergezichten. Later zijn daar nog 9 holes aan toegevoegd omgeven door natuurgebied de Goudplevier, waardoor het nu in een leuke 18 holes parkachtige baan is.

Na de koffie/thee stonden de mandjes met driving range ballen klaar om in te slaan. Het zonnetje scheen, het windje waaide en iedereen was blij met deze mooie frisse lentedag. Rond twaalf uur begaven wij ons naar hole 10 voor de start van de wedstrijd. Hoewel de strijd bij menig single heel spannend was, twee singles werden nipt met 3-4 verloren, konden wij uiteindelijk slechts 2 matchpunten scoren voor één gewonnen single. Chapeau Margriet!

Na een heerlijk zelfgemaakt quichepuntje vervolgden wij onze strijd vanaf hole 1 voor de greensomes. Ook daar hadden de Sallandsche dames de langste adem en van de drie partijen verloren wij er twee en speelden wij er een gelijk: 1 matchpunt. Helaas waren deze drie bij elkaar gesprokkelde matchpuntjes niet voldoende voor een wedstrijdpunt en staat onze teller nog op nul. Volgende week tegen Gaasterland gaan wij zeker onze uiterste best doen om daar verandering in te brengen!

Na het diner begaven wij ons weer huiswaarts en heb ik mogen concluderen dat wij toch maar boffen met onze baan en horeca-accommodatie!

Namens DS2 18h: Wil, Margriet, Rita, Jane, Therese en Bep

Het team

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-18T09:20:25+02:0018/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie