Het Wel&wee van Dames senioren 2 18 holes (1)

//Het Wel&wee van Dames senioren 2 18 holes (1)

Het Wel&wee van Dames senioren 2 18 holes (1)

Verslag

door: Medi Holstege

Afgelopen donderdag 7 april was het, na twee jaar in de wacht, onze eerste competitiedag en gelijk thuis gastvrouw. Je kan het maar beter gelijk gehad hebben :)!

De dag begon met telefoontjes van captains van andere teams met de vraag of de baan wel bespeelbaar was en de wedstrijd dus wel doorging vanwege de slechte voorspellingen: REGEN, REGEN en nog eens REGEN! Natuurlijk antwoordde ik vol overtuiging … een wedstrijd afgelasten alleen als de baan gesloten is/wordt. Toch merkte ik enige twijfeling en ik kreeg het idee dat menigeen schoorvoetend afreisde. Toen kwamen bij mij ook even de kriebels…… had ik te makkelijk gedacht …wat is eigenlijk gebruikelijk….

Maar toen ik op de Nunspeetse arriveerde, had Bep al met Erik, onze hoofd greenkeeper, gesproken. Hij stelde ons gerust … de puts waren op de hogere delen van de greens gestoken en ze zouden indien nodig nog dweilen. Ook op de weersapp kregen wij betere voorspellingen, misschien zelfs een zonnetje, maar wel flinke wind(stoten).
Dat was goed om te horen/zien en uiteindelijk bleek het weer ons goedgezind want het bleef (bijna) de hele dag droog.

Sales had alles keurig voorbereid. Wij kregen voor ieder team een tasje met o.a. vouchers voor de ballenautomaat, caddieboekjes, potloodjes en keycords, alles keurig verzorgd. Ook de horeca en de keuken had alles tip top voor elkaar. Onbeperkt koffie/thee met een Veluws keitje stonden klaar. Voor de lunchbreak een heerlijk gebonden paprikasoepje en ’s avonds genoten van het voortreffelijke competitie hoofdschotel keuzemenu. Alle flights bleven binnen de gereserveerde starttijden en iedereen keurig op tijd binnen voor het door ons aangeboden drankje en hapje. Kortom een topdag!

Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen over de prachtige baan en de geweldige dag die de teams bij ons hebben beleefd, daarvoor onze dank aan Het Rijk.

Komende donderdag gaan wij voor het eest ‘op bezoek’. Wij zijn erg benieuwd hoe het er op de andere banen aan toe zal gaan.

Namens DS2 18h: Wil, Margriet, Rita, Jane, Therese en Bep

Het team

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-18T09:16:23+02:0018/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie