Het Wel&wee van Dames senioren 1 27 holes (2)

//Het Wel&wee van Dames senioren 1 27 holes (2)

Het Wel&wee van Dames senioren 1 27 holes (2)

Verslag

door: Tineke Jager (captain)

Vandaag 12 mei was onze laatste competitiedag op de Hattemse. Dit zou de eerste wedstrijd geweest zijn, maar vanwege wateroverlast werd de eerste wedstrijd naar de reserve dag verplaatst, vandaag dus.

Wij wisten al dat wij alles uit de kast moesten halen om überhaupt goed tegengas te kunnen geven. Dit was mijn opdracht dus ook vanmorgen aan mijn team, heel fijn dat Hannie ook weer aanwezig was, wij gaan proberen zoveel mogelijk punten van Zeewolde af te snoepen.

Nou de ochtendparty, om het spannend te houden eindigde 3 tegen 3. Top om zo de singles in te gaan spelen. Eerste flight verloren, tweede flight gewonnen, derde flight gelijk, hoe spannend kan je het hebben. Vierde flight gewonnen, vijfde flight as en dan de laatste flight, ze had geen idee hoe spannend of het was, helaas verloren, dus wij eindigde all square.

Dit was net 1 puntje te kort voor de promotie naar de eerste klasse. Op wedstrijdpunten gelijk geëindigd, dan wordt er naar de poulepunten gekeken en daar kwamen wij er 4 tekort. Niettemin, ik was apentrots op mijn team en bedank iedereen dus ook voor haar enorme inzet en strijdlust. Op naar volgend jaar.

Het team

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-05-12T22:59:36+02:0012/05/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie