Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (4)

//Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (4)

Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (4)

Verslag

door: Hanneke Looijen

Wat een heerlijke golfdag mochten we donderdag 28 april toch weer beleven 🙂

Onder de enthousiaste leiding van van onze team-captain Ineke stond de organisatie als een huis!
Vooraf waren door meerdere teamgenoten al (gezonde) lekkernijen gemaakt en bloemen voor de winnaars in spé sierlijk ingepakt. Met dank aan Wilma en Tera.

Het zou een spannende dag worden aangezien de teams van Heelsum en Nunspeet gelijk stonden en mochten strijden voor de plaatsen 1 en 2. De dames van Anderstein en Nijmegen deden hun best voor de plaatsen 3 en 4.

Spijtig te horen dat de Heelsumse dames al begonnen met een achterstand van 2 punten wegens plotselinge ziekte van een teamgenote. Dus teams zorg svp altijd voor reserves!

Ondanks een paar fietsers in de baan bij hole 2 zuid, die even de aandacht afleidden van het spel, werd sportief gestreden in de singles en doubles. De dames van Nunspeet bleken in vorm en wonnen met verve: 19-3. Met als resultaat een eerste plaats en promotie naar de hoofdklasse.

Ons winnend team werd door de andere teams verwend met prachtige sokken en een bos bloemen met als toegift een mooi gedicht van Rutger Kopland, voorgedragen door Gerda, de captain van Heelsum.

Al met al een gezellige en sportieve dag, met tot slot een warme maaltijd waarna iedereen verzadigd en tevreden naar huis vertrok.
Het leuke aan zo’n competitie is dat je ook op andere banen speelt en veel leuke aardige mensen mag ontmoeten. Telefoonnummers zijn al uitgewisseld om nog eens samen op elkaars golfbanen te spelen.

Dank jullie wel teamgenoten Ineke, Gon, Dieneke, Marjan, Wilma, Petra, Tera!

Het team

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-05-05T22:00:32+02:0005/05/2022|Categorieën: Competitie verslagen|1 Reactie

Eén reactie

  1. Coen Holstege 5 mei 2022 om 22:50 - Antwoorden

    Gefeliciteerd dames met jullie eerste plaats en promotie naar de hoofdklasse.

Geef een reactie