Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (3)

//Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (3)

Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (3)

Verslag

door: Marian Bootsma

Verslag 3e competitiedag: Op bezoek bij Het Rijk van Nijmegen.

Afgelopen donderdag was het alweer de 3e wedstrijddag. Nog een en dan zit de competitie er voor ons weer op. Wat is dát jammer! We zijn al aan het dromen over deelname aan de najaarscompetitie…..!

Het Rijk van Nijmegen was de ontvangende club. Wij werden gastvrij onthaald met heerlijke koffie/thee met daarbij allerlei lekkers. De dames van Nijmegen hadden het piekfijn geregeld, scorekaarten, muntje, kaartje met QR-code voor de ballenautomaat (ja, we gaan met de tijd mee!), alles lag klaar.

Om 12 uur gingen eerst de dames van Heelsum en Anderstein van start. Wij, Het Rijk van Nijmegen en Het Rijk van Nunspeet volgden ruim een half uur later. De baan lag er fantastisch bij, mooie vergezichten, bloeiende bomen, ‘k heb zelfs een echte dassenburcht gezien, kortom het was een feest om op deze baan te spelen.

Behalve dat het dat het er mooi spelen was, hebben we ook goed gespeeld en dát op een voor ons vreemde baan!
In de singles hebben wij elkaar in evenwicht gehouden, maar bij de greensomes werd door ons het verschil gemaakt: 2 gewonnen en 1 gelijk gespeeld! Het resulteerde in de eindstand 8-14. Heel knap! We staan nu op de tweede plek na Heelsum.

Volgende week wordt het erop of eronder. Wij hebben het voordeel van het spelen op onze eigen baan, maar…..het zegt natuurlijk niet alles!

Wij zullen in ieder geval ons beste beentje voor zetten!!!

Het team

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-30T15:02:18+02:0023/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie