Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (2)

//Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (2)

Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (2)

Verslag

door: Tera Arendsen

Was het de vorige week op de baan van Heelsum koud met stevige windvlagen en af en toe een hagelbui, bij onze wedstrijd op de prachtige baan van Anderstein hadden we stralend weer. Bij een heerlijke temperatuur konden we shinen in onze nieuwe cluboutfit, de rode truien van de Nunspeetse, die deze week binnen waren gekomen. Het versterkte ons gevoel van eenheid, een echt team, dat op deze dag voor de eerste punten speelde.

Onze tegenspeelsters van Anderstein leken met hun fors lagere handicaps en het kunnen spelen op de thuisbaan flink in het voordeel. Echter ons team heeft het maar mooi gefixed en met een winst van 13 tegen 9 matchpunten konden we na een prachtige dag voldaan huiswaarts.

Bij de Greensomes werden de punten gelijk verdeeld, 1 gewonnen, 1 verloren en 1 gelijk, met voor beide team 11 gewonnen holes, leverde zowel voor Anderstein als voor ons 4 matchpunten op.

De winst zat echter bij de Singles: 3 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren en een bonus van 2 matchpunten voor de 18 gewonnen holes tegenover de 17 voor Anderstein.

Volgende week gaan we voor weer zo’n dag naar het Rijk van Nijmegen.

De Teamfoto in onze nieuwe cluboutfit houden jullie nog tegoed.

Het team

Helaas is er (nog) geen foto van dit team beschikbaar.

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-15T10:12:16+02:0015/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie