Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (1)

//Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (1)

Het Wel&wee van Dames senioren 1 18 holes (1)

Verslag

door: Ineke van der Graaf (captain)

7 april was het eindelijk zover….de competitie ging weer van start.

Helaas zitten wij in een poule van 4 en dat is een hele bijzondere constructie; je speelt 1 vriendschappelijke wedstrijd en de andere 3 competitie dagen speelt ieder op zijn eigen baan voor het echt.

Helaas zijn onze truien en polo’s, begin december besteld, nog niet gearriveerd; maar een goed regenjack is belangrijker bij de weersvoorspelling van 7 april.

Wij begonnen met een vriendschappelijke wedstrijd tegen de dames van Het Rijk van Nijmegen op de Heelsumse. Gelukkig heeft Heelsum een zandondergrond, dus na al die buien kon er wel gespeeld worden. Maar wat een storm (ook in onze hoofden)! Toch bleven wij op de been (de trolley’s niet) en wonnen we met 20-2.

Door miscommunicatie (mogen er nu wel of geen handicarts in de baan) was team Anderstein maar met 4 speelsters. Dat was wel een probleem voor de captain van Heelsum want zij had er weer voor gezorgd dat de handicarts wel in de baan mochten; maar helaas de captain van Anderstein niet meer kon bereiken.

Terug in het clubhuis wachtte de “uitgebreide” borrelhap en zat iedereen bij te komen van de storm en de stortregen. De uitslag liet nog wel even op zich wachten, want al die plussen en minnen en matchpunten is een systeem dat nog niet voor iedereen even duidelijk is. Heel jammer dat toen de uitslag er eindelijk aankwam, er al mensen naar huis waren gegaan. Ja, dat is de consequentie van het besluit om na afloop niet gezamenlijk aan tafel te gaan. Als alternatief werd er een “Lente” gedicht van Copland voorgelezen op deze stormachtige herfstdag.

Heel tevreden reed ik terug naar huis. Wat was ik trots op die stoere kanjers van me! Dit was een goeie oefening voor de volgende drie wedstrijden. Wij zijn er helemaal klaar voor; dan maar zonder clubtrui!

Maar toch jammer dat deze dag in de keuken eindigde………………..

Het team

Helaas is er (nog) geen foto van dit team beschikbaar.

De stand in de poule van dit team vindt je hier.

Door |2022-04-10T15:37:51+02:0008/04/2022|Categorieën: Competitie verslagen|0 Reacties

Geef een reactie