Heropening horeca

//Heropening horeca

Heropening horeca

Geachte Leden,

Het is weer zover, onze Horeca mag weer open! Dankzij de zeer goede samenwerking met de Gemeente Nunspeet was de toestemming “Heropening Horeca” zeer snel geregeld.

Heropening Horeca
Vanaf 1 juni 12.00 uur mogen we ons restaurant en de 2 terrassen weer openstellen voor leden en gasten, dit alles onder strenge regels. Het is zaak deze regels voor uzelf en anderen in acht te nemen. BOA’s kunnen boetes uitdelen.

Golfen
Het blijft verplicht om uw starttijd te reserveren. Wanneer u voor uw starttijd niet naar de driving range, oefengreen of horeca gaat, willen we u vragen niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de starttijd aanwezig te zijn.

Voor en na het golfen mag weer gebruik worden gemaakt van de horecafaciliteiten onder de volgende voorwaarden:

Tafel binnen: (maximaal 30 plekken)
Dit kan met reservering ter plekke bij de gastvrouw/gastheer aan de ontvangsttafel bij de ingang van het restaurant. Ter plekke wordt gekeken of er een tafel binnen beschikbaar is en wordt u naar uw tafel begeleid door een medewerker.
(Let op: u kunt dus NIET vooraf reserveren).

Tafel buiten terrassen: (maximaal 74 plekken)
Zonder reservering kunt u gebruik maken van de terrassen op basis van beschikbaarheid. We werken volgens het principe “wait-to-be-seated” en het horecapersoneel zal dan een tafel op het terras aanwijzen. U mag maximaal met 2 personen aan 1 tafel binnen 1,5 meter zitten. Voor een tafel van 4 personen geldt de 1,5 m afstand wel, tenzij u uit één huishouden komt. Op het moment dat er geen beschikbaarheid is, zult u de horecafaciliteiten moeten verlaten. (Let op: u kunt dus NIET vooraf reserveren).

Door de maatregelen die wij moeten nemen, zijn er minder plekken beschikbaar in de horecafaciliteiten. In ons geval hebben wij moeten afschalen van 220 naar slechts 74 beschikbare plekken.

Wij vragen uw begrip wanneer er geen beschikbaarheid is.

Met vriendelijke groet,

Peter Hemmen                       Stefan Wolfkamp
General Manager                   Horeca Manager
Het Rijk van Nunspeet           Het Rijk van Nunspeet

Door |2020-05-30T22:14:26+01:0029/05/2020|Categorieën: BaanInfo|Tags: |0 Reacties

Geef een reactie